Az uzsorás


2016-12-13 08:40 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 24 db

Naivság lenne azt gondolni, hogy az élet INGYEN adja az ajándékait. Bizony komoly vizsgának kell megfelelned ahhoz, hogy az ajándékaid többségét megtarthasd. Lássuk mire kell figyelned!

Egy Japán mondás szerint azért fizetjük a legtöbbet, amit ingyen kapunk. Szemléltetésként gondolj a lottónyertesekre! 

A lottónyertesek közel 70%-a, 7 éven belül a teljes nyereményét elveszíti (az a bizonyos Szaturnuszi 7 év!) A megpróbáltatásaiknak ezzel még nincs vége, ugyanis ezek az emberek a nyereményük teljes elvesztése után - rosszabbul élnek, mint a nyereményük előtt. Szerintem már sejted ki lehet a háttérben, ki lehet az élet uzsorása…

Valóban a Jupiter, akinek ajándékaiért NEM KELL MEGDOLGOZNUNK. Amikor eljön az idő, egyszerűen csak megkapjuk. Minél nagyobbat kapunk, annál jobban érezzük, hogy sérthetetlenek vagyunk, hogy az égiek a kezükben hordoznak. Kulcsmomentum ez, hiszen ekkor köttetik meg a szerződés köztünk és az élet uzsorása között. 

A Jupiter egyetlen dologra kíváncsi - s ezért is köt velünk szerződést - hogy az ajándékai hatására mennyire tudunk emberek maradni.

Ha nem akarunk hozzá hasonlóan “Istenek” lenni, azaz emberek maradunk - úgy megtarthatjuk az ajándékait. Ha viszont úgy érezzük, hogy hozzá hasonlóan mi is Istenek vagyunk, hamar a Földön - vagyis a pincében találjuk magunkat. Ebben az esetben a büntetése, vagyis az ajándékaiért a kamat: a soha vissza nem térő szép emlékek lesznek.

Ha egy kicsit már járatos vagy az Asztrológiában, akkor tudod, hogy a Szaturnusz és a Jupiter hatása szinte ugyanaz, csak éppen fordítva. A Szaturnusz előbb leckéztet, utána jutalmaz, míg a Jupiter előbb jutalmaz, utána leckéztet.

Az élet érdekes. Rettegünk a Szaturnusztól, holott ő a jobb, közben reménykedünk a Jupiterben, aki a gatyánkat is leveszi rólunk - ha az ajándékaira méltatlanok vagyunk. 
 

AMIRE ÉRDEMES FIGYELNED!

Minden ajándék, amiért nem kellett megdolgoznod: Jupiteri. Ezeket a dolgokat és legyen szó a legapróbbról, nem azért kapod mert jár neked, hanem azért, hogy megtanuld őket MEGBECSÜLNI. Ha sikerül, akkor megtarthatod, ha nem, akkor még azt is elveszíted, amit mástól kaptál.


A JUPITER ajándékait így tarthatod meg:

- ne akarj “Isten” lenni
- becsüd meg amid van, s amit kaptál

Mindeközben egy pillanatig se feledd: ebben a világban a tudás és a tapasztalat a tied. Az összes többi mulandó. Ezt minél inkább elfogadod, annál inkább megtarthatod…
.. a mulandót. 

 


Ajánló:

 • Szaturnusz könyve

  Ebben a könyvben a Szaturnusszal kapcsolatos tapasztalataimat osztom meg veled. Megmutatom a leckéivel szemben elkövethető hibákat, azok következményeit. S nem utolsó sorban azokat az okos lépéseket, amelyek...
 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.
 • Gondolkodj és teremts!

  Ebből a kiadványból, sok más érdekesség mellett a teremtés könnyen használható technikáját ismerheted meg. A benne lévő tanácsok és módszerek az egész életedre jó hatással lesznek majd…
 • Asztronumerológia

  1996-ban ez a gondolat indított útjára egy kutatást, amelynek nem kevesebb volt a célja, minthogy megfejtse az összefüggést a születési dátumok, az események és...

Facebook