Az uzsorás


2016-12-13 08:40 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 22 db

Naivság lenne azt gondolni, hogy az élet INGYEN adja az ajándékait. Bizony komoly vizsgának kell megfelelned ahhoz, hogy az ajándékaid többségét megtarthasd. Lássuk mire kell figyelned!

Egy Japán mondás szerint a legtöbbet azért fizetjük, amit ingyen kapunk. Szemléltetésként, gondolj a lottónyertesek példájára! 

A lottónyertesek közel 70%-a, 7 éven belül (a Szaturnuszi 7 év!) a teljes nyereményét elveszíti. A megpróbáltatásaiknak ezzel még nincs vége, ugyanis ezek az emberek a nyereményük teljes elvesztése után - rosszabbul élnek, mint a nyereményük előtt. 

 

Szerintem már sejted ki lehet a háttérben, ki lehet az élet uzsorása…

Valóban a Jupiter, akinek ajándékaiért NEM KELL MEGDOLGOZNUNK. Amikor eljön az idő, egyszerűen csak megkapjuk. Minél nagyobbat kapunk, annál jobban érezzük, hogy sérthetetlenek vagyunk, hogy az égiek a kezükben hordoznak. Kulcsmomentum ez, hiszen ekkor köttetik meg a szerződés köztünk és az élet uzsorása között. 

A Jupiter semmi másra nem kíváncsi - s ezért is köt velünk szerződést - hogy az ajándékai hatására mennyire vagyunk képesek emberek maradni.

Ha nem akarunk hozzá hasonlóan “Istenek” lenni, azaz emberek maradunk - úgy megtarthatjuk az ajándékait. Ha viszont úgy érezzük, hogy hozzá hasonlóan mi is Istenek vagyunk, hamar a Földön - vagyis a pincében találjuk magunkat. Ebben az esetben a büntetése, vagyis az ajándékaiért a kamat: a soha vissza nem térő szép emlékek lesznek.

 

Ha egy kicsit már járatos vagy az Asztrológiában, akkor tudod, hogy a Szaturnusz és a Jupiter hatása szinte teljesen ugyanaz, csak éppen fordítva. A Szaturnusz előbb leckéztet, utána jutalmaz, míg a Jupiter előbb jutalmaz, utána leckéztet.

Az élet érdekes. Rettegünk a Szaturnusztól, holott ő a jobb, közben reménykedünk a Jupiterben, aki a gatyánkat is leveszi rólunk - ha az ajándékaira méltatlanok vagyunk. 

 

AMIRE ÉRDEMES FIGYELNED!

Minden egyes ajándék, amiért nem kellett megdolgoznod: Jupiteri. Ezeket a dolgokat és legyen szó a legapróbbról, meg kell tanulnod MEGBECSÜLNI. Ha sikerül akkor idővel egyre nagyobb ajándékokkal halmoz el. Nem azért, mert ezek járnak neked, hanem azért, hogy próbára tegyen.

 

Az élet ajándékait így tarthatod meg:

- ne akarj “Isten” lenni
- becsüd meg amid van, s amit kaptál... 

Mindeközben egy pillanatig se feledd: ebben a világban a tudás és a tapasztalat a tied. Az összes többi mulandó. Ezt minél inkább elfogadod, annál inkább megtarthatod…
.. a mulandót. 

 


Ajánló:

 • A gazdagság tanulható!

  Ez az a könyv aminek a segítségével, bármilyen anyagi helyzetből képes leszel felállni. A benne lévő tanácsok nem csak a gyarapodásban, az elért eredményeid megtartásában is a hasznodra lesznek…
 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.
 • Szaturnusz könyve

  Ebben a könyvben a Szaturnusszal kapcsolatos tapasztalataimat osztom meg veled. Megmutatom a leckéivel szemben elkövethető hibákat, azok következményeit. S nem utolsó sorban azokat az okos lépéseket, amelyek...
 • Gondolkodj és teremts!

  Ebből a kiadványból, sok más érdekesség mellett a teremtés könnyen használható technikáját ismerheted meg. A benne lévő tanácsok és módszerek az egész életedre jó hatással lesznek majd…

Facebook