A Vízöntő szerelmi horoszkópja


2013-06-14 05:13 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 1 db

Érzelmei inkább a szellemiséghez, mintsem a szívhez kötődnek. Talán ebből eredhet a könnyed érzékisége és a furcsa szabadságszeretete is. Szüksége van ugyanis az állandó függetlenségre és arra a tudatra, hogy bármikor elmehet, és minderre azért, hogy igazából maradhasson...

Ez a különös ellentmondás már a kezdetekben is megmutatkozik. Mivel az érzelmeit a szellemiség irányítja, a szerelmet, mint megfoghatatlant nehezen kezeli. Hogy mindezt palástolja, vonzerejét fenntartva taszító, ellenkező, sőt fölényeskedő viselkedés mögé bújik. Ezzel versenyhelyzetet teremt, hiszen így partnere számára elérhetetlenné, vagyis izgatóvá válik.

Hosszú tesztelések után végül is az lehet a társa, aki egyben a barátja is. Vagyis esetében az ismeretségből barátság, a barátságból pedig szerelem lesz.

Különös viselkedése - illetve eredeti, szinte megváltoztathatatlan elképzelése a kapcsolatokról - számos problémát tartogathat. Partnere ugyanis előbb-utóbb felfedezi a viselkedése mögött meghúzódó, félelemből táplálkozó gátlásosságát - vagyis idővel megkopik a vonzereje. Ekkor érik a hirtelen változások: a felismerések és a csalódások. Ilyen esetekben a reakciói megsemmisítő erejűek, hiszen a valódi érzelmeivel ellentétben az elveire hallgatva hozza meg a döntéseit, még akkor is, ha azokat később megbánja. Vagyis hirtelen felindulásból képes azonnal szakítani vagy akár válni is.

Előfordulhat, hogy a szabadságvágya vagy a kötöttségektől való félelme magányossághoz, esetleg a szenvedély nélküli érzelmek hajszolásához vezethet. Szélsőséges esetben furcsa, környezete által is szokatlan vagy éppen elítélt kapcsolatokban kereshet megoldást.

Igazi és valóban mély kapcsolat esetén azonban nagyon hűséges és végtelenül gondoskodó tud lenni - akár egy életen át is!


Kapcsolodó bejegyzés: A Vízöntő jellemzése
Kapcsolodó kiadvány: Az Én Képletem (születési horoszkóp)

 


Ajánló:

 • Szaturnusz könyve

  Ebben a könyvben a Szaturnusszal kapcsolatos tapasztalataimat osztom meg veled. Megmutatom a leckéivel szemben elkövethető hibákat, azok következményeit. S nem utolsó sorban azokat az okos lépéseket, amelyek...
 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.
 • Gondolkodj és teremts!

  Ebből a kiadványból, sok más érdekesség mellett a teremtés könnyen használható technikáját ismerheted meg. A benne lévő tanácsok és módszerek az egész életedre jó hatással lesznek majd…
 • Asztronumerológia

  1996-ban ez a gondolat indított útjára egy kutatást, amelynek nem kevesebb volt a célja, minthogy megfejtse az összefüggést a születési dátumok, az események és...

Facebook