A Vízöntő jellemzése


2013-05-02 13:05 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 2 db

Önfejűséged akár Önmagad feláldozásáig is elmehet csakhogy érvényre jusson mindaz, amiben hiszel. Így alapvonásod az a makacsság, amellyel az elveidhez és az eszméidhez ragaszkodsz!

Eredeti gondolatvilágod hatalmas, bár szűk intelligenciát biztosít a számodra. Hatalmas, mert az adott témakörben igyekszel minél több ismeretet és tudást szerezni, és szűk, mert az érdeklődési körödön kívül esőket észre sem veszed. Szkepticizmusod, ahogy a "fejemet a homokba..." mentalitásod is ugyanerről a tőről fakad.

Emberbaráti szereteted, legendásan humanitárius oldalad kiváló baráttá tesz. Ebből eredően vonzód is magadhoz a segítségedre éhező embereket. Bár a támogatásod elsősorban a szűkebb környezetedre vonatkozik, velük szemben viszont határtalanul!

A jegyből eredő hirtelenség nem várt, gyakran ellentmondó cselekedetekben, hirtelen sorsváltozásokban, néha balesetveszélyben mutatkozhat meg.


Szellemiséghez kötődő érzelmeid különös szabadságot igényelnek. Ugyanis szükséged van a tudatra, hogy független és szabad vagy. Pontosabban egy olyan korlátozás nélküli kapcsolatra van szükséged, ahol akkor maradsz, ha tudod: bármikor mehetnél. Mindezek ellenére a megfelelő társsal akár a sírig is elmész.


Egészséged kritikus pontjai: az ízületek, a lábszár és a keringési rendszer. Ez utóbbi miatt visszér problémák, túlzott vagy enyhe savtermelésed következtében pedig emésztőrendszeri megbetegedések (hasnyálmirigy) előfordulhatnak.


 


Kapcsolodó kiadvány: Az Én Képletem (születési horoszkóp)

 


Ajánló:

 • Ebben az évben 2020

  Ez az évről-évre megjelenő kiadvány egy kinyomtatható kis papírlapról szól. Amit viszont tartalmaz, az 2020-ban és azután is a legnagyobb segítséged lehet! A két VARÁZSNAPLÓ-ról nem is beszélve...
 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.
 • Szaturnusz könyve

  Ebben a könyvben a Szaturnusszal kapcsolatos tapasztalataimat osztom meg veled. Megmutatom a leckéivel szemben elkövethető hibákat, azok következményeit. S nem utolsó sorban azokat az okos lépéseket, amelyek...
 • Személyes szinted

  A könyvben lévő élettervező és megvalósító rendszer nem kényszerít rád semmit! Nem mondja meg hogyan kell élned vagy mit kell szeretned. A céljaid segít megvalósítani - az összes életterületeden!

Facebook