A legértékesebb fizetőeszköz


2013-10-28 12:32 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 4 db

Nem a pénz! De még csak nem is az arany, vagy a szeretet a legértékesebb fizetőeszköz. Van ezeknél egy sokkal értékesebb is, amiért egyszer - ha eljön az idő, minden pénzed odaadnád…

Létezik egy fizetőeszköz, amit minden egyes pillanatban (most is!) folyamatosan költünk. Ami egyébként a világ legigazságosabb fizetőeszköze, hiszen szegénynek és gazdagnak egyformán van belőle.

Nos,
kezdetekben az időnket áldozzuk fel azért, hogy pénzt szerezzünk. Később amikor már megszereztük, minden pénzünket odaadnánk azért, hogy időt.

Bizony, a legértékesebb fizetőeszközöd: az idő!


Minden egyes döntésedért fizetsz! Most például, hogy ezt olvasod - perceket, más dolgokért órákat, napokat vagy akár hosszú-hosszú éveket. Vagyis nagyon nem mindegy, hogy a legértékesebb fizetőeszközöd hogyan használod fel.


Egyébként a születési horoszkópodban az időhöz való hozzáállásod a Szaturnusz helyzete határozza meg. Ő dönti el, hogyan kezeled az időt.

 

Jó tanács hozzáértőknek: 

Érdemes megnézned, hogy a képletedben melyik házadban áll a Szaturnusz. A ház által jelézett életterületeiden ugyanisan ösztönösen jól kezeled az időt. Az érintett területeken minden bizonnyal másképp állsz hozzá a dolgokhoz, és másképp is hozod meg a döntéseid. Ha sikerül azonosítanod, hogy mi az amiben itt más vagy, akkor már csak egyetlen dolgod marad: továbbvinned ezt a többi életterületedre is! Vagyis kezeld az időt minden életterületeden úgy, ahogyan azt abban a házban teszed, ahol a horoszkópodban a Szaturnuszod áll. 

 

 


Az olvasók kedvencei

 • Ebben az évben 2018

  Ez az évről-évre megjelenő kiadvány egy kinyomtatható kis papírlapról szól. Amit viszont tartalmaz, az 2018-ban és azután is a legnagyobb segítséged lehet! A VARÁZSNAPLÓ-ról nem is beszélve...
 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.
 • Küldetéssel születtél!

  Önmagadban hinni az egyik legértékesebb Földön szerezhető tulajdonságod, ami egyben belépő ahhoz, hogy a küldetésedre rátalálj. Sok más mellett ebben kíván a segítségedre lenni ez a könyv…
 • Személyes szinted

  A könyvben lévő élettervező és megvalósító rendszer nem kényszerít rád semmit! Nem mondja meg hogyan kell élned vagy mit kell szeretned. A céljaid segít megvalósítani - az összes életterületeden!

Facebook