A Halak jellemzése


2013-05-02 15:26 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 2 db

Hogy éppen milyen "HAL" vagy: etetésre szánt kishal, esetleg cápa, - azt az érzéseidből táplálkozó önbizalmad határozza meg. Érzéseid viszont a környezeted rezdüléseit pásztázó radarod! Vagyis az alaptermészeted az alkalmazkodás és az együttérzés.

Érzelmek irányította személyiségednek mindenkinél jobban szüksége van a magányra, pontosabban időre! Egyszerűen azért, hogy rendet tudj tenni a saját érzéseid közt, hiszen az a túl sok inger, amely a radarod által ér, előbb utóbb "lefagyasztja" a rendszert...

..és ott keresnél megoldásokat, ahol nem találnál.

Hogy a "takarításhoz" időt szerezz, nyilván csak puszta véletlenségből időnként olyan helyzetekbe sodródsz, amelyek miatt mások inkább magadra hagynak. Tény, hogy a szenvedésre alapvetően szükséged van, hisz abból nyersz erőt és időt.

Nézeteltérések vagy problémák esetén igyekszel megfoghatatlanná válni, akár egy "hal", aki feltúrja maga körül az iszapot, hogy őt se lássa, de Ő se lásson semmit.


Kapcsolataid sorsát, elsősorban a partnereid határozzák meg. Alkalmazkodásoddal nincs baj, de ha nem képesek számodra biztonságot nyújtó medret kialakítani, a sodrás könnyen kicsúsztathat a kezükből.


Egészséged kritikus pontjai: a lábfej, a boka, és a nyirokrendszer. A rád jellemző túlzott aggódás eredményeképp, előtérbe kerülhetnek az emésztőrendszeri megbetegedések is.Kapcsolodó kiadvány: Az Én Képletem (születési horoszkóp)

 


Ajánló:

 • A kulcs

  Olyan, akár egy személyes tanácsadás. Benne a legjobb tanáccsal, amit csak adhatok neked. Ha csak elolvasod, már azzal is változásokat érhetsz el. Viszont ha megfogadod...
 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.
 • Szaturnusz könyve

  Ebben a könyvben a Szaturnusszal kapcsolatos tapasztalataimat osztom meg veled. Megmutatom a leckéivel szemben elkövethető hibákat, azok következményeit. S nem utolsó sorban azokat az okos lépéseket, amelyek...
 • Asztronumerológia

  1996-ban ez a gondolat indított útjára egy kutatást, amelynek nem kevesebb volt a célja, minthogy megfejtse az összefüggést a születési dátumok, az események és...

Facebook