A Bika szerelmi horoszkópja


2013-05-23 17:11 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 2 db

Érzelmi életének mozgatórugója: a biztonság. Szinte minden megnyilatkoztatása e köré összpontosul. Gyűlöli ha megtévesztik, ezért a természetes szépséget részesíti előnyben, mivel az nincs álarc mögé rejtve, vagyis olyan megfogható tény, amelyben nem csalódhat...

Érzelmeinek kiváltásához néha elegendő egy mozdulat vagy akár egy jellegzetes tulajdonság - a lényeg, hogy tetsszen neki. Ezeket a mások számára jelentéktelennek tűnő apró dolgokat, képes akár a végtelenségig szeretni.

Természetes kisugárzása rendszerint segít neki abban, hogy a kiszemelt jelőlt felfigyeljen rá. Ezt követően kezdődhet az "elhalmozni és megfigyelni" hadművelet... (főleg férfiak részéről!)

Fegyverét: a biztonságot veti be, és a lehetőségei keretein belül (néha még azokon túl is) elhalmozza a partnerét. Időt és pénzt nem kímélve szórakoztat, ez azonban csak része a taktikájának. Partnerét ugyanis megpróbálja minél több helyre elvinni (például mozi, színház, étterem, stb.) hogy a külvilág előtt is megbizonyosodjon arról, illetve önmagát is megnyugtassa afelől, hogy helyes volt a választása.

Mindeközben egyfolytában figyel... A partnere reakcióit, viselkedését vizsgálja az egyes helyzetekben, néha még azt is, hogy az utcán kit néz, vagy éppen Őt ki nézi. Végső döntése előtt, a teszt utolsó szakaszában a múltra vonatkozó mélységekig hatoló keresztkérdések sem maradhatnak el. (VIGYÁZAT! A válaszokat szóról szóra megjegyzi!)

Női szülött esetén az elhalmozó nem Ő lesz. Ekkor a partnerének kell bizonyítania a biztonságteremtő képességét. Minden más változatlan marad.


Végleges döntésében eltántoríthatatlan. Ezt követően kerül felszínre az addig alig érezhető féltékenysége. Féltékenységi jelenetei, a partner szemmel tartása és gyakori ellenőrzése nyugalma "ápolását" szolgálják. Ritkán előforduló hűtlenségéért, a biztonságérzetének hiánya tehető felelőssé. Ugyanis annyira fél attól, hogy becsapják - ne adj' isten! megcsalják, hogy ezért inkább Ő teszi meg hamarább...


Kapcsolodó bejegyzés: A Bika jellemzése
Kapcsolodó kiadvány: Az Én Képletem (születési horoszkóp)

 


Ajánló:

 • Ebben az évben 2020

  Ez az évről-évre megjelenő kiadvány egy kinyomtatható kis papírlapról szól. Amit viszont tartalmaz, az 2020-ban és azután is a legnagyobb segítséged lehet! A két VARÁZSNAPLÓ-ról nem is beszélve...
 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.
 • Szaturnusz könyve

  Ebben a könyvben a Szaturnusszal kapcsolatos tapasztalataimat osztom meg veled. Megmutatom a leckéivel szemben elkövethető hibákat, azok következményeit. S nem utolsó sorban azokat az okos lépéseket, amelyek...
 • Személyes szinted

  A könyvben lévő élettervező és megvalósító rendszer nem kényszerít rád semmit! Nem mondja meg hogyan kell élned vagy mit kell szeretned. A céljaid segít megvalósítani - az összes életterületeden!

Facebook