Jupiter 36


2022. január 19. 10:09 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 6 db

A Jupiter az egyetlen bolygó, amelyik az életed végéig ad. Ráadásul úgy, hogy az ajándékaiért nem kell tenned semmit. Mégis miatta reklamálunk a legtöbbet...

 

A probléma abból fakad, hogy az ajándékait természetesnek vesszük. Így amikor kevesebbet ad, úgy érezzük, mintha elvett volna valamit. Valójában nem. A helyzet ugyanis a következő:

a Jupiter ajándékainak csúcspontja: a 3. visszatérése után, kb. 36 éves korunk körül van. Ekkor nyílik ki teljesen a bőség szarúja. Ekkor adja a legtöbbet. Ettől kezdve az ajándékainak mértékét, szépen lassan csökkenteni kezdi. Ahogy múlnak az évek, egyre kevesebbet kapunk tőle. Mivel korábban az ajándékai "alanyi jogon" jöttek, ezért annyira megszoktuk, hogy amikor már kevesebbet kapunk, az bizony reklamálásra adhat okot. Emiatt van az, hogy úgy 50-60 éves korunk felett, szinte már meg sem érezzük a Jupiteri hatásokat.

36 éves kor felett a Jupiter ajándékaiban rejlő lecke a következő:

 

“Becsüld meg amit kapsz, mert ennél többet már nem fogsz!”

 

A többségünk ezt nyilvánvalóan csalódásként éli meg. Holott okunk sem lehetne a panaszra. Hiszen a Jupiter továbbra is - egészen az életünk végéig adni fog, illetve az általa érintett területeken még így is többet kapunk a többiekhez képest.
 

A Jupiter ajándékaira 2 életterületen számíthatsz, eltérő mértékben és módon:

A leglátványosabb ajándékait abban a házban kapod, ahol a horoszkópodban áll. A fentiekben leírt csökkenést, mármint azt, hogy 36 éves korod után kevesebbet ad - itt fogod megtapasztalni. Ugyanakkor az érintett ház által képviselt életterületed lesz az, ahol a legnagyobb ajándékokat kapod tőle.

A másik terület, ahol úgyszintén találkozni fogsz az ajándékaival, abban a házban keresd, amelyik a képletedben a Nyilas jegyében kezdődik. Ebben a Nyilas jegyében kezdődő házadban kétféleképpen juthatsz az ajándékaihoz. Egyrészt akkor, amikor bajban vagy, - másrészt akkor, amikor az adott házhoz köthető életterületeken hozzálátsz a céljaid megvalósításához.

Amikor nagy bajban vagy, akkor a Nyilas jegyében kezdődő házadban - az utolsó pillanatban mindig jön valaki, aki segít. Ez a valaki: a Jupiter. Ennél is nagyobb ajándékra számíthatsz ebben a házban akkor, ha a céljaid megvalósításához hozzálátnál. Itt elég csak az első lépéseket megtenned, a többin már repítene. (Nem véletlenül az első lépések a legnehezebbek. Amolyan Jupiteri vizsgák.)

 

Tehát,
2 életterületen számíthatsz a Jupiter ajándékaira: a ház amelyben áll, illetve a Nyilas jegyében kezdődő házadban. Az előbbinél könnyebben jönnek az amúgy nagyobb és látványosabb ajándékok - ebből eredően könnyebben is veszítjük el őket. Az utóbbinál nagyobb esélyünk van az ajándékai megtartására, de csak két esetben számíthatunk rá: ha bajba kerülünk és valóban segítségre szorulunk, illetve ha megtesszük a céljaink eléréséhez szükséges első lépéseket.

Minden bolygónak meg van a maga heppje, amit kimondatlanul is elvárnak tőlünk. A bőség bolygójaként a Jupiter: a szerénységet díjazza. Ha az általa érintett életterületeken szerény tudsz maradni, akkor nem csak hogy megtarthatod az ajándékait, de sokkal kevésbé érzed majd annak csökkenését. Mondjuk 36 éves korod után...

 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »