Efemerida: 2020 Június


2020. június 1. 08:36 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 5 db

Az elmúlt hónapok korlátozásai után fokozatosan tér vissza az élet. Ugyanakkor a Bakok, a Rákok, a Vízöntők és az Oroszlánok lassan készülődhetnek...


A Szaturnusz közelgő jegyváltása 4 jegy szülötteinek életét fogja megváltoztatni. Igaz, nem most, majd júliustól. Viszont ennek felvezetése ebben a hónapban történik!

A Vízöntőkre és az Oroszlánokra már-már "ijesztően" jó dolgok várnak. Az esetleges leckék és feladatok - egyszóval a terhek amelyeket az elmúlt hónapokban a SORS mért rájuk, hétről-hétre enyhülni fognak. Július 2-tól mintha a föld nyelné el őket, úgy fognak a leckéik eltűnni - vagy jelentéktelenné válni. Ami "ijesztővé" teszi, - s a lelkük mélyén ezt valahol érzik, hogy ezek a leckék nem örökre tűnek el. 2020. decemberben valóban visszatérnek. De csak azoknak, akik elfelejtik megoldani. Erről még sokat fogunk beszélni, addig is a lényeg: a Vízöntőkre és az Oroszlánokra váró júniusi felvezetés valóban csupa jóval kecsegtet.

 

Mi a helyzet a Bakokkal és a Rákokkal?

A feltételezés az, - és várhatóan így is lesz, hogy a Bak jegyébe visszalépő Szaturnusz nem leckéztetni fog, sokkal inkább a bizonyítványokat kiosztani. Ezzel kapcsolatban egy jó hír: annak ellenére, hogy az érintettek többsége merőben mást érez, szerencsére csak nagyon keveseknek lesz egyes a bizonyítványában. Éppen ezért nehogy megijedj, ha mondjuk érintettként mostanában újra rád törnek azok a mélyről jövő fura érzések. A Szaturnusz ugyanis az utolsó pillanatig igyekszik kétségek között tartani. Többek között ezért is okoz megtévesztésként amolyan lelki-hullámvasút szerű érzéseket. Szóval a lényeg: júliustól jön a bizonyítványosztás, ami a legtöbb Bak és Rák számára kézzelfogható jutalmakat jelent.
 

Lássuk a júniusi hatásokat:
 

A 2020 júniusi hatások - Asztropatika.hu

(Részlet a 2020-as hatásnaptárból. A 2020-as évről szóló teljes naptárt és benne lévő Varázsnaplót július 2-ig itt találod.)

 

Amint a hónap hatásaiból is látható, összeségében nézve nyugis, a korlátozások fokozatos enyhítése miatt pedig egyre inkább reményt keltő hónap elé nézünk. Az egyetlen piros hatás a Halak szülötteit érinti. Szerencsére őket is csak rövid ideig - amíg hozzászoknak a Neptunusz irányváltásával együtt járó realitásához. A hátráló mozgásba váltó Neptunusz ugyanis nem az álmokat, hanem a valóságot részesíti előnyben. Ha már itt tartunk...

A Neptunusz irányváltása - bár nem lényeges, mégis talán fontos állomást jelez a Koronavírussal kapcsolatban. Ahogy említve lett, a hátráló mozgásba váltó Neptunusz a realitást mutatja meg. Nem csak az egyéni sorsokban a Halak szülötteinek életében, hanem a világ eseményeiben is.

Mivel a realitás nem minden esetben jelent rosszat, így bátran reménykedhetünk abban, hogy a vírus legyőzésével kapcsolatos elképzeléseink helyesek és reálisak. Bízzunk abban, hogy június 23-án az irányt váltó Neptunusz ezt támasztja majd alá. Tehát június 23. után a világ minden eddiginél tisztábban fogja látni a vírussal kapcsolatos lehetőségeit.

 

A hónap bolygómozgásai:


18-án a Merkúr hátráló mozgásba vált
20-án a
Nap belép a Rák jegyébe
23-án a
NEPTUNUSZ hátráló mozgásba vált
25-én a
Vénusz direkt mozgásba vált
28-án a
Mars belép a Kos jegyébe
 

A Merkúr irányváltását kevesen érzik meg. Elsősorban azok, akik érzékenyek a mozgására. Ők az esetek többségében - nem mindenben, csak bizonyos dolgokban - hátráltatást éreznek. Ahogy a Merkúr direkt mozgásba vált (július 12-én), az általa okozott akadályoztatás azonnal megszűnik.

A Rák jegyébe lépő Nap: a Rákok és a Bakok életébe fog napfényt csempészni. Mindez azt is jelenti, hogy a július 2-án kezdődő bizonyítványosztáson a többségükre nem leckék, hanem jutalmak várnak. Máskülönben hogyan tudna ragyogni a nap az életükben?

23-án reggel 5 óra 32 perckor a NEPTUNUSZ hátráló mozgásba vált. Irányváltásával tiszta vizet önt a pohárba. A Halak életében biztosan, ahogy egyes világeseményekkel kapcsolatban is.   

25-én az Ikrek jegyében lévő Vénusz direkt mozgásba vált. Az Ikrek szülötteinek végre beindul az életünk. Legalábbis sorra születnek meg bennük a valóra váltható - és sok esetben valóra is váló vágyaik.

28-án a Mars kilép a Halak jegyéből  - ezzel a Halak szülöttei kényszerűen szembesülnek a Neptunusz által jelzett valósággal (lásd a havi hatásnaptárban a piros jelölést). A Halak jegyéből kilépő, ugyanakkor a Kos jegyébe belépő Mars, elsősorban a tüzes (Kos, Oroszlán, Nyilas) és a levegős (Ikrek, Mérleg, Vízöntő) Marssal rendelkezőknek ad EXTRA energiát. Pontosabban motivációt a céljaik eléréséhez.

 

A bejegyzésben nem érintett jegyekre, a korábbi efemeridákban olvasható hatások vannak érvényben!

 

A 2020 júniusi efemerida - Asztropatika.hu
 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »