Szinasztria modul

Amikor két ember találkozik - egyfajta vegyi folyamat - a lelkek kémiája indul el. Ez a modul az érzelmek laborjában, azaz a különböző emberi kapcsolatokban segít neked...

Formátum: pdf

Ára: 9.900 Ft

MEGRENDELEM

 

Életed egyik legfontosabb területe: a kapcsolataid megérdemlik, hogy tudatosabban bánj velük!

Vajon hasznodra van minden kapcsolatod, vagy jobb lenne némelyiket megszüntetni?Ha azt kérdezném tőled, mitől lehetnél boldogabb, hányadikként említenéd azt, hogy a párkapcsolatodat szeretnéd tökéletesebbé tenni?

Az emberek többsége számára a kapcsolatai legalább olyan fontosak, mint az egészsége, a karrierje, vagy az anyagi jóléte. Ezek azok a területek, amikből a legtöbb erőt merítheted, amelyek egész életedben elkísérnek.

A kapcsolataid: a párod, a barátaid, a családod, a kollégáid, és a hozzájuk fűződő viszonyod végigkísérik az életedet: sokszor könnyes, megható pillanatokat, máskor vidámakat, olykor dühítő eseményeket okozva.Nem lenne jobb, ha eztán a kapcsolataidból a maxiumomot hoznád ki?

Ehhez ismerned kell a kapcsolataid erős és gyenge pontjait - melyeket erősítened kell.
Tudnod kell, hogy az egyes kapcsolataidban hogyan érhetsz el sikereket, sőt, azt is, hogy kikkel nem érdemes ápolnod a kapcsolatot, kitől mit várhatsz, és Neked mit érdemes nyújtanod ahhoz, hogy azok a kapcsolatok valóban hasznosak, értékesek, fontosak maradhassanak az életedben!A kapcsolatok sokszor nagyon bonyolultak, de egyszerűbbé teheted őket azzal, ha megismered a Szinasztriát!

A Szinasztria modul segítségével bámulatosan egyszerűen tárhatod fel a különböző emberi kapcsolatokban rejlő mozgatórugókat...

 

 


Ez a tudásanyag az emberi kapcsolatok feltérképezéséről szól. A modulban lévő ábrák és gyakorlati példák segítségével, mindenféle előképzettség vagy különleges képesség nélkül önállóan is képes leszel meghatározni, bármely (érzelmi, üzleti) kapcsolat erős vagy gyenge pontjait. Ha pedig erre képes vagy, nem lesz számodra „kínos” kapcsolat, mert TE irányíthatod azokat!

 

Milyen formátumban kapom meg?
A kiadványt pdf. formátumban kapod meg, így akár ki is nyomtathatod!

 

 

"Mennyibe kerül?"
A Szinasztria modul ára: 9.900 Ft. 
 Tagoknak további kedvezménnyel! 
(A kedvezményed automatikusan levonásra kerül,
ahogy a tagsághoz használt email címedet beírod.)

 

 

Együtt sokkal olcsóbb!

 

Ha kíváncsi vagy az emberi kapcsolatokban rejlő miértekre, akkor egy pillanatig se habozz...

 

A megrendeléshez
töltsd ki és küldd el az alábbi megrendelőlapot:

 

Felhasználói adataid:

Hogyan szeretnéd kifizetni a megrendelésed?

(Megrendelésed véglegesítése után e-mailben küldöm az átutaláshoz vagy a befizetéshez szükséges adatokat.)

- áfás számlát kérek:

(Megrendelésed véglegesítése után átirányítalak a Bank oldalára, ahol megjelenik a díjbekérő számlád, melyet azonnal és biztonságosan kifizethetsz. Ebben az esetben a megrendelésed néhány percen belül megkapod!)


Ára: 9.900 Ft


 

Neked is jár!

Megrendelőként neked is jár az Asztropatika INGYENES tagsága,
amely a következőket tartalmazza:

- zárt tartalom elérése
- heti és időszaki hírlevelek
- különleges ajánlatok csak neked
- EXTRA kedvezmények további vásárlásaidnál

Ezt a kiadványt már egyszer megrendelted.

Ezt a kiadványt vagy szolgáltatást csak VIP tagok rendelhetik meg.


Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadók. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.

Megrendelésedtől 15 napon belül, mindenféle további kötelezettség nélkül elállhatsz!