Nincsenek céljaid? Vagy vannak - csak ritkán teljesülnek? Akkor itt az ideje felébreszteni a benned rejlő mágust...Van a tarot-kártyában egy lap, a mágus. A lap jelentése leginkább ahhoz az érzéshez vagy helyzethez hasonlítható, amikor a frissen szerzett iskolai bizonyítványunkkal a kezünkben elindulunk a nagybetűs élet felé. Ez az a pillanat, amikor céloktól és tervektől ragyogó szemekkel úgy érezzük, hogy az életünk egyedüli irányítójaként megváltjuk a világot.


Mi történik a bennünk rejlő mágussal, amiért csak néhány százalékunk valósítja meg az álmait és él egy olyan életet,
amit egykor az iskola kapuján kilépve megálmodott magának?

 

Sokan úgy gondolják, hogy az álmaikat a menet közben kapott feladatok és a hétköznapok szürkeségei temetik el. Valójában a személyes szintünk csökkenése miatt az “egyensúlyunkat” veszítjük el, s vele együtt az álmainkat.Jómagam lassan már 30 éve tanulmányozom az emberi sorsok alakulását. Az elmúlt 10 évben különös figyelmet fordítva a személyiségfejlesztés és a siker-elvek Asztrológiával való ötvözésére. Meggyőződésem, hogy ezeket az amúgy valóban működő módszereket és technikákat az Asztrológia csak hatékonyabbá teszi! Arról nem beszélve, hogy jónéhány még nem ismert technikára, éppen az asztrológiai összefüggések világítanak rá.

Egy ilyet találsz ebben a könyvben, ami a személyes szinteden keresztül a benned lévő mágust ébreszti fel, - és adja vissza azt az érzést, amit egykor az iskola kapuján kilépve éreztél. De nem csak az érzést, hanem konkrét - kézzelfogható eredményeket is! Azokat, amelyeket eddig nem sikerült elérned...

 

A személyes szinted - Sikerspirál

Ebben a e-könyvben, ami éppen csak annyira hosszú (44 oldal), hogy a lehető legtöbb hasznos és alkalmazható dolgot megtaláld benne - az elmúlt 20 év tapasztalatait és kutatásait gyűjtöttem össze. Miért “társasjáték”?

Mert egy olyan élettervező és megvalósító rendszeről szól, amelyben meghatározott játékszabályok szerint 12 mezőt kell végigjárnod. A szabályokat olyan életvezetési és asztrológiai vastörvények biztosítják, amelyekkel az álmaid megvalósítását még elrontani sem tudod.

Ez az egyedülálló rendszer nem kényszerít rád semmit! Nem mondja meg, hogyan kell élned vagy mit kell szeretned. Maximálisan megbízik és tiszteletben tartja a benned lévő “mágust”, ezért minden “játékmezőn” a kezedbe adja a döntést. Te döntöd el a fejlődésed nagyságát és ütemét. Ebből eredően kizárt dolog, hogy az egyes életterületeidhez köthető mezőket ne tudd teljesíteni. 

A személyes szinteden úgy tudsz emelni, ha egy körben mind a 12 mező - általad meghatározott célját teljesíted. 
 

(Megjegyzés: Ha ismered a hatásnaptárban lévő VARÁZSNAPLÓT, akkor ezt a rendszert muszáj megismerned! Ugyanis a varázsnaplómba írt céljaim 99%-a a könyvben lévő rendszer miatt érem el. Biztos vagyok benne, hogy ez a te céljaiddal sem lenne másképp!) 
Nem értek az Asztrológiához, így is tudom használni?
A könyv használatához nincs szükséged Asztrológiai ismeretekre,
de még a születési horoszkópodra sem! 


Milyen formátumban kapom meg az e-könyvet? 
pdf, kindle, iBooks, Google Play, Kobo, Generic epub és Nook formátumban.
Így elolvashatod számítógépen, laptopon, táblagépen, okostelefonon
vagy akár e-könyvolvasón. A PDF. formátumot ki is nyomtathatod!


Mennyibe kerül?

A kiadvány ára: 5.900 Ft. Tagoknak és az Asztropatika olvasójegyével rendelkezőknek: 4.900 Ft!


Ha mégsem váltaná be a hozzáfűzött reményeket?
Ha úgy érzed, hogy a könyvben lévő módszereket és tanácsokat nem tudod használni,
úgy 1 éven belül jelezd felém és én kérdés nélkül visszafizetem az árát!

 

Rendeld meg a Személyes szinted c. e-könyvet és ismerd meg a módszert, amivel többet érsz el 1 év alatt, mint mások egész életük során:

 

Megrendelés

1. Töltsd ki és küld el az alábbi megrendelőlapot

2. Megrendelésed visszaigazoló levelében részletesen tájékoztatlak a fizetési módokról

 

Felhasználói adataid:

Hogyan szeretnéd kifizetni a megrendelésed?

Átutalással vagy postai befizetéssel

(Megrendelésed véglegesítése után e-mailben küldöm az átutaláshoz vagy a befizetéshez szükséges adatokat.)

- áfás számlát kérek:

Bankkártyával

(Megrendelésed véglegesítése után átirányítalak a Bank oldalára, ahol megjelenik a díjbekérő számlád, melyet azonnal és biztonságosan kifizethetsz. Ebben az esetben a megrendelésed néhány percen belül megkapod!)


Személyes szinted:
Normál ára: 5.900 Ft
Tagoknak: 4.900 Ft


 

Neked is jár!

Megrendelőként neked is jár az Asztropatika INGYENES tagsága,
amely a következőket tartalmazza:

- zárt tartalom elérése
- heti és időszaki hírlevelek
- különleges ajánlatok csak neked
- EXTRA kedvezmények további vásárlásaidnál

A Felhasználási feltételeket és az Adatkezelési feltételeket megértettem és elfogadom!


Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadók. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.

Megrendelésedtől 15 napon belül, mindenféle további kötelezettség nélkül elállhatsz!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amiért nem lesz benne...
 

A könyvben lévő módszert - tesztelésképpen több előadáson is bemutattam. Igyekeztem ezekre az előadásokra olyan embereket meghívni, akik egyáltalán nem járatosak az Asztrológiában. Sőt, egy kicsit talán szkeptikusan is állnak a témához. Úgy gondoltam, ha őket sikerül meggyőznöm, akkor bárkit! Az előadásoknak nagy sikerük volt - olyannyira, hogy a résztvevők közül többen a mai napig visszajeleznek, hogy megosszák velem a módszerrel elért eredményeikkel. Viszont volt egy kézenfekvő javaslatuk! Azt tanácsolták, hogy tanítsam vagy írjam meg úgy a módszerem, hogy ne legyen benne szó az Asztrológiáról. Mivel így sokkal többen tudnák használni ezt az egyedülálló rendszert. 

A tanácsukat megfogadtam! Ezért a könyvben nem esik szó Asztrológiáról, így olyanok is használni tudják, akik még a saját horoszkópjukat sem ismerik! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


Milyen program szükséges az
e-könyvek megnyitásához?

Az e-könyvet: pdf, kindle, iBooks és Nook formátumban kapod meg. Segítséget a megnyitásukhoz a megrendelésed tartalmazó emailben találsz!


Külföldről is megrendelhetem?
Bankkártyával külföldről is biztonságosan fizethetsz. Ha az átutalást választod, úgy a külföldről történő utaláshoz szükséges adatokat a megrendelésed visszaigazoló levelében találod!


 

 

 

 


Mi történik a megrendelés után?

Bankkártyával történő fizetés esetén a megrendelésed és a számlát, néhány percen belül megkapod! 

Átutalással vagy postai befizetéssel történi fizetés esetén:

1. Megrendelésed követően néhány percen belül egy visszaigazoló e-mailt küldök, melyben megismétlem a megrendelésed adatait, továbbá részletesen tájékoztatlak a fizetési módokról.

2. Az összeg beérkezése után, azonnal elküldöm neked a letölthető kiadványt - egyúttal aktiválom a VIP tagságod (ha még nem vagy VIP tag.)

Hogyan történik a számlázás?
Jelen kiadvány megrendeléséről, időbélyegzővel ellátott ÁFÁS számla vagy NYUGTA kerül kiállításra.


A számlázási adatok megadása esetén:
a pdf. formátumban letölthető (és kinyomtatható) SZÁMLA linkjét, a kiadványt tartalmazó levélben küldöm!

Számlázási adatok hiányában:
a szolgáltatásról kiállított NYUGTA nem kerül automatikus elküldésre, ellenben megőrzésre igen! Kérésedre a kiállított NYUGTÁT, levelezési címed megadása után a címedre postázom!

 

További kérdésed van?
Kattints ide, örömmel a segítségedre leszünk!