Személyes szinted

A könyvben lévő élettervező és megvalósító rendszer nem kényszerít rád semmit! Nem mondja meg hogyan kell élned vagy mit kell szeretned. A céljaid segít megvalósítani - az összes életterületeden!

Ára: 4.900 Ft 5.900 Ft

MEGRENDELEM

 

Nincsenek céljaid? Vagy vannak - csak ritkán teljesülnek? Akkor itt az ideje felébreszteni a benned rejlő mágust...


Van a tarot-kártyában egy lap, a mágus. A lap jelentése leginkább ahhoz az érzéshez vagy helyzethez hasonlítható, amikor a frissen szerzett iskolai bizonyítványunkkal a kezünkben elindulunk a nagybetűs élet felé. Ez az a pillanat, amikor céloktól és tervektől ragyogó szemekkel úgy érezzük, hogy az életünk egyedüli irányítójaként megváltjuk a világot.


Mi történik a bennünk rejlő mágussal, amiért csak néhány százalékunk valósítja meg az álmait és él egy olyan életet, amit egykor az iskola kapuján kilépve megálmodott magának?

Sokan úgy gondolják, hogy az álmaikat a menet közben kapott feladatok és a hétköznapok szürkeségei temetik el. Valójában a személyes szintünk csökkenése miatt az “egyensúlyunkat” veszítjük el, s vele együtt az álmainkat.

Jómagam lassan már 30 éve tanulmányozom az emberi sorsok alakulását. Az elmúlt 10 évben különös figyelmet fordítva a személyiségfejlesztés és a siker-elvek Asztrológiával való ötvözésére. Meggyőződésem, hogy ezeket az amúgy valóban működő módszereket és technikákat az Asztrológia csak hatékonyabbá teszi! Arról nem beszélve, hogy jónéhány még nem ismert technikára, éppen az asztrológiai összefüggések világítanak rá.

Egy ilyet találsz ebben a könyvben, ami a személyes szinteden keresztül a benned lévő mágust ébreszti fel, - és adja vissza azt az érzést, amit egykor az iskola kapuján kilépve éreztél. De nem csak az érzést, hanem konkrét - kézzelfogható eredményeket is! Azokat, amelyeket eddig nem sikerült elérned...

 

A személyes szinted - Sikerspirál

Ebben a e-könyvben, ami éppen csak annyira hosszú (44 oldal), hogy a lehető legtöbb hasznos és alkalmazható dolgot megtaláld benne - az elmúlt 20 év tapasztalatait és kutatásait gyűjtöttem össze. 

Miért “társasjáték”?

Mert egy olyan élettervező és megvalósító rendszeről szól, amelyben meghatározott játékszabályok szerint 12 mezőt kell végigjárnod. A szabályokat olyan életvezetési és asztrológiai vastörvények biztosítják, amelyekkel az álmaid megvalósítását még elrontani sem tudod.

Ez az egyedülálló rendszer nem kényszerít rád semmit! Nem mondja meg, hogyan kell élned vagy mit kell szeretned. Maximálisan megbízik és tiszteletben tartja a benned lévő “mágust”, ezért minden “játékmezőn” a kezedbe adja a döntést. Te döntöd el a fejlődésed nagyságát és ütemét. Ebből eredően kizárt dolog, hogy az egyes életterületeidhez köthető mezőket ne tudd teljesíteni. 

A személyes szinteden úgy tudsz emelni, ha egy körben mind a 12 mező - általad meghatározott célját teljesíted. 
 

(Megjegyzés: Ha ismered a hatásnaptárban lévő VARÁZSNAPLÓT, akkor ezt a rendszert muszáj megismerned! Ugyanis a varázsnaplómba írt céljaim 99%-a a könyvben lévő rendszer miatt érem el. Biztos vagyok benne, hogy ez a te céljaiddal sem lenne másképp!) 

Nem értek az Asztrológiához, így is tudom használni?
A könyv használatához nincs szükséged Asztrológiai ismeretekre,
de még a születési horoszkópodra sem! 

 

Milyen formátumban kapom meg?
A kiadványt pdf. kindle, iBooks, Google Play, Kobo, Generic epub és Nook formátumban kapod meg, így akár ki is nyomtathatod!

 

"Mennyibe kerül?"
Személyes szinted ára 5.900 Ft helyett: 4.900 Ft. 
 Tagoknak további kedvezménnyel! 
(A kedvezményed automatikusan levonásra kerül,
ahogy a tagsághoz használt email címedet beírod.)

 

Rendeld meg a Személyes szinted c. e-könyvet és ismerd meg a módszert, amivel többet érsz el 1 év alatt, mint mások egész életük során:

 

A megrendeléshez
töltsd ki és küldd el az alábbi megrendelőlapot:

 

Felhasználói adataid:

Hogyan szeretnéd kifizetni a megrendelésed?

(Megrendelésed véglegesítése után e-mailben küldöm az átutaláshoz vagy a befizetéshez szükséges adatokat.)

- áfás számlát kérek:

(Megrendelésed véglegesítése után átirányítalak a Bank oldalára, ahol megjelenik a díjbekérő számlád, melyet azonnal és biztonságosan kifizethetsz. Ebben az esetben a megrendelésed néhány percen belül megkapod!)


Ára: 4.900 Ft


 

Neked is jár!

Megrendelőként neked is jár az Asztropatika INGYENES tagsága,
amely a következőket tartalmazza:

- zárt tartalom elérése
- heti és időszaki hírlevelek
- különleges ajánlatok csak neked
- EXTRA kedvezmények további vásárlásaidnál

Ezt a kiadványt már egyszer megrendelted.

Ezt a kiadványt vagy szolgáltatást csak VIP tagok rendelhetik meg.


Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadók. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.

Megrendelésedtől 15 napon belül, mindenféle további kötelezettség nélkül elállhatsz!