Hatásnaptár 2024

Ez az évről-évre megjelenő kiadvány egy kinyomtatható kis papírlapról szól. Amit viszont tartalmaz, az 2024-ben és azután is a legnagyobb segítséged lesz! A benne lévő döntéssegítő tanácsokról és a VARÁZSNAPLÓ-ról nem is beszélve...

Formátum: pdf, epub

Ára: 7.900 Ft 8.900 Ft

MEGRENDELEM

A Plútó készen áll arra, hogy 2024-ben  egy új fejezetet nyisson az életed könyvében.   Készen állsz te is? 


  Érdemes tovább olvasnod, ha az életed új fejezetéhez azonnal használható jó tanácsokat és eszközöket szeretnél...

 

Ebből az egyedülálló - immáron 12. éve a visszajelzéseitek által tökéletesített kiadványból azt kapod, amire egy jó "fejezethez" szükséged lesz.
Nem végeláthatatlan ezoterikus filozofálgatást, hanem működő - személyre szóló konkrét tippeket és módszereket a 2024-es évhez (és még azután is!) ...

 

 

Egy SORSDÖNTŐ évhez!

 

A kiadvány 4 részből áll. Mivel egymástól függetlenek, így tetszés szerint bármelyiket használhatod. Persze a legjobban akkor járnál, ha mindegyiket használnád...
 

1. rész: a "döntéssegítő" jó tanácsok
Az életed új fejezetét író Plútó, 2024-ben döntések sorozata elé fog állítani. A döntéseidet kikényszerítheti egy érzéssel, egy gondolattal, de akár a leghatásosabbal: eseményekkel is. Számára az események csupán eszközök. Őt az érdekli, hogy az egyes események előtt vagy után, hogyan döntesz. Merthogy a döntéseidből tudja a legjobban felmérni a benned végbement változásokat.
Ebben a részben 4 azonnal használható jó tanácsot találsz. Köztük olyanokat is, amelyekért utólag bármit megadnának azok, akik hibásan cselekedtek, csakhogy ezek ismeretében újra dönthessenek...

2. rész: a naptár
Könnyen értelmezhető ábrák segítségével, lépésről-lépésre fogom megmutatni a naptár használatát, hogy a 2024-es évből a legtöbbet tudd kihozni. A naptár használatához két módszert is találsz a kiadványban. Az első a hétköznapjaidban fog nagy segítséget nyújtani. Általa napra pontosan meghatározhatod, mikor cselekedj bártan, vagy mikor ne csinálj semmit. Sok más mellett az egészséged, a lelkiállapotod, az akaratod, de még a vágyaid alakulására is rávilágít. Nem mellesleg a döntéseid napra pontos időzítésében is bátran támaszkodhatsz rá.
 FONTOS! Az első módszer használatához ismerned kell az Aszcendensed, a Napod, a Holdad, a Merkúrod, a Marsod és a Vénuszod jegyhelyzetét. (Ha nem tudod, ne keseredj el, a kiadványban találsz egy elérhetőséget, ahol segítünk neked ennek meghatározásában!)
A második módszer az életterületeidről szól. Segítségével tudni fogod, hogy mikor, melyik életterületeden számíthatsz eseményekre, illetve azt is, hogy az adott területeken mikor kapsz a SORS-tól zöld, vagy akár óvatosságra intő piros lámpát. A “lámpák” figyelembevételével a nehézségeid zömét elkerülheted, ahogy a céljaidat is időzíteni tudod, s így a lehetőségeidet kihasználni. Nem mellesleg a piros lámpák még erőt is adnak, hiszen ha tudod, hogy az adott életterületeden egy-egy nehezebb szakasz meddig tart, akkor könnyebben elviseled.
 FONTOS! A második módszer használatához ismerned kell, hogy az egyes házaid mely jegyekben kezdődnek! (A házaid meghatározásához segítséget a kiadványban találsz!)

3. rész: a varázsnapló
A Hatásnaptár mellékleteként 2015-ben jelent meg először, és azonnal elsőszámú kedvenc lett! Egy kis naplóról szól, benne a céljaiddal. Varázserővel azért rendelkezik, mert a beleírt célok valóra válnak. Néhány egyszerű szabály segítségével te is pontosan tudni fogod, hogyan fogalmazd meg a céljaidat, hogy azok valóra váljanak.
Megjegyzés: ha az egész kiadványból csak egyet lehetne választanom, akkor az a varázsnapló lenne. A sajátomat nagyon szeretem, és valószínűleg hasonlóan vélekednek azok is, akik már évek óta használják. Valóban csodákra képes, de hát ezért is varázsnapló!

4. rész: a tippadó
Ezt az ötletadó módszert mindenféle Asztrológiai előképzettség nélkül használni tudod, ugyanis pontosan tudni fogod, hogy mely életterületeidre, milyen célokat lenne érdemes megfogalmaznod. Ezeket a  tippeket a bolygók 2024-es évi helyzetük alapján fogjuk meghatározni. Pontos útmutatást követve - olyan célokhoz kapsz tippeket, amelyek elérésére a bolygók helyzete alapján esélyed lesz...

 

 A múltban történt eseményeid teszteléseként, az elmúlt évek (2019-2023) naptárait is megtalálod a kiadványban!

 

Mit mondanak mások a kiadványról?


Vélemény 2vélemény

 

"Mennyibe kerül?"

Gondold végig: a befektetés önmagadba mindössze egy apró szellemi ugrás, ami egy átlagos havi kávéfogyasztásnál is kevesebbe kerül. De ami ennél is fontosabb, ez a befektetés olyan előnyöket ad neked, amelyekért mások - főleg azok, aki az életük új fejezetét hibás döntésekkel kezdik - bármit megadnának, csakhogy ezek ismeretében újra dönthessenek.

Mivel az életed új fejezetéhez a SORS nem mellékelt radírt, ezért 2024-ben különösen ajánlott előre, mintsem utólag gondolkodnod.

Ne hagyd ki a 2024-es évről szóló kiadványt, amit február 1.-ig 8.900 Ft helyett,
7.900 Ft-ért szerezhetsz meg. Ne várj tovább, tedd meg az első lépést egy jobb "fejezet" felé!
 Tagoknak további kedvezménnyel! 
(A kedvezményed automatikusan levonásra kerül,
ahogy a tagsághoz használt email címedet beírod.)


Elég csak egyet!
Mivel a kiadványban lévő naptár egyénileg alakítható, így NEM KELL a családtagjaidnak külön megrendelned! A kinyomtatható, tárcában is hordható kis naptárt ők is használhatják, akárcsak a bőröndben lévő eszközöket, vagy a varázsnaplót! Az e-könyvek segítségével valamennyi használatát percek alatt elmagyarázhatod nekik, hogy hozzád hasonlóan ők is a lehető legtöbbet profitálják a 2023-as évből. Vagyis elég, ha a családod számára csak egyet rendelsz!
És ez még nem minden..."Nem jött be!" GARANCIA
Ha úgy érzed, hogy a kiadványban - akarom mondani a bőröndben lévő eszközök, a naptár vagy a varázsnapló nem váltak a hasznodra, úgy 1 éven belül jelezd felém, és én kérdés nélkül visszafizetem az árát. 


Hiszek benned, mert tudom, hogy minden tudás és képesség amire csak az életedben szükséged lesz, jelen pillanatban is ott rejlik benned. Ez az egyedülálló kiadvány a benned rejlő értékeket ébreszti fel, hogy általuk valóra váltsd a 2024-re kitűzött céljaidat, vagy még annál is többet...


Ha úgy döntesz,
hogy bizalmat szavazol a "döntéssegítő" jó tanácsoknak, a naptár és a varázsnapló ébresztő erejének, akkor töltsd ki a megrendelő lapot és rendeld meg önmagadnak és a családodnak:


 

A megrendeléshez
töltsd ki és küldd el az alábbi megrendelőlapot:

 

Felhasználói adataid:

Hogyan szeretnéd kifizetni a megrendelésed?

(Megrendelésed véglegesítése után e-mailben küldöm az átutaláshoz vagy a befizetéshez szükséges adatokat.)

- áfás számlát kérek:

(Megrendelésed véglegesítése után átirányítalak a Bank oldalára, ahol megjelenik a díjbekérő számlád, melyet azonnal és biztonságosan kifizethetsz. Ebben az esetben a megrendelésed néhány percen belül megkapod!)


Ára: 7.900 Ft


 

Neked is jár!

Megrendelőként neked is jár az Asztropatika INGYENES tagsága,
amely a következőket tartalmazza:

- zárt tartalom elérése
- heti és időszaki hírlevelek
- különleges ajánlatok csak neked
- EXTRA kedvezmények további vásárlásaidnál

Ezt a kiadványt már egyszer megrendelted.

Ezt a kiadványt vagy szolgáltatást csak VIP tagok rendelhetik meg.


Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadók. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.

Megrendelésedtől 15 napon belül, mindenféle további kötelezettség nélkül elállhatsz!