Hatásnaptár 2023

Ez az évről-évre megjelenő kiadvány egy kinyomtatható kis papírlapról szól. Amit viszont tartalmaz, az 2023-ban és azután is a legnagyobb segítséged lesz! A benne lévő "bőröndről" és a VARÁZSNAPLÓ-ról nem is beszélve...

Formátum: pdf, epub

Ára: 6.900 Ft 8.900 Ft

MEGRENDELEM

Az új világ - aminek az előszeleit már érzed, egy kérdéssel fog indulni.  A kérdésre neked is válaszolnod kell... 


  Érdemes tovább olvasnod, ha az új világhoz azonnal használható eszközöket, a kérdéshez pedig útmutatót szeretnél...

 

Ebből az egyedülálló - immáron 11. éve a visszajelzéseitek által tökéletesített kiadványból azt kapod, amire az új világban való boldogulásodhoz a legnagyobb szükséged lesz.
Nem végeláthatatlan ezoterikus filozofálgatást, hanem működő - személyre szóló konkrét tippeket és módszereket a 2023-as évhez (és még azután is!) ...

 

 

Benne: egy bőrönd, egy naptár és egy napló

 

A kiadvány 3 különálló részből áll. Mivel egymástól függetlenek, így tetszés szerint bármelyiket használhatod. Persze a legjobban akkor járnál, ha mindhármat használnád...
 

1. rész: a bőrönd
A korszakváltásokról szóló előadásaimon gyakran teszek említést a bőröndökről. Azokról a csomagokról, amelyeket a születésünkkel hoztunk magunkkal, és azokat a dolgokat tartalmazzák, melyekre az életünk egyes korszakainkban majd szükségünk lesz. Azonban nem csak nekünk, a világnak is vannak bőröndjei, amelyekből mindannyian eszközöket veszünk ki. A korábbi eszközeink már egyre kevésbé működnek. Emiatt keresi a világ és mi magunk is az új eszközöket. Neked nem kell tovább keresgélned, mert az új világ "bőröndjéből" 5 azonnal használható - garantáltan működő eszközzel ismerkedhetsz meg.
 Ha az egész kiadványból csak ezt az egy részt olvasod el és alkalmazod a leírtakat, már azzal könnyebbé teszed az életedet.

2. rész: a naptár
Könnyen értelmezhető ábrák segítségével, lépésről-lépésre fogom megmutatni a naptár használatát, hogy a 2023-as évből a legtöbbet tudd kihozni. A naptár használatához két módszert is találsz a kiadványban. Az első a hétköznapjaidban fog nagy segítséget nyújtani. Általa napra pontosan meghatározhatod, mikor cselekedj bártan, vagy mikor ne csinálj semmit. Sok más mellett az egészséged, a lelkiállapotod, az akaratod, de még a vágyaid alakulására is rávilágít. Nem mellesleg a döntéseid napra pontos időzítésében is bátran támaszkodhatsz rá.
 FONTOS! Az első módszer használatához ismerned kell az Aszcendensed, a Napod, a Holdad, a Merkúrod, a Marsod és a Vénuszod jegyhelyzetét. (Ha nem tudod, ne keseredj el, a kiadványban találsz egy elérhetőséget, ahol segítünk neked ennek meghatározásában!)
A második módszer az életterületeidről szól. Segítségével tudni fogod, hogy mikor, melyik életterületeden számíthatsz eseményekre, illetve azt is, hogy az adott területeken mikor kapsz a SORS-tól zöld, vagy akár óvatosságra intő piros lámpát. A “lámpák” figyelembevételével a nehézségeid zömét elkerülheted, ahogy a céljaidat is időzíteni tudod, s így a lehetőségeidet kihasználni. Nem mellesleg a piros lámpák még erőt is adnak, hiszen ha tudod, hogy az adott életterületeden egy-egy nehezebb szakasz meddig tart, akkor könnyebben elviseled.
 FONTOS! A második módszer használatához ismerned kell, hogy az egyes házaid mely jegyekben kezdődnek! (A házaid meghatározásához segítséget a kiadványban találsz!)

3. rész: a varázsnapló
A Hatásnaptár mellékleteként 2015-ben jelent meg először, és azonnal elsőszámú kedvenc lett! Egy kis naplóról szól, benne a céljaiddal. Varázserővel azért rendelkezik, mert a beleírt célok valóra válnak! Néhány egyszerű szabály segítségével te is pontosan tudni fogod, hogyan fogalmazd meg a céljaidat, hogy azok valóra váljanak.
Ha a 3 dolog közül (bőrönd, naptár, napló) egyet kéne választanom, akkor az a napló lenne. A sajátomat nagyon szeretem, és valószínűleg hasonlóan vélekednek azok is, akik már évek óta használják. Valóban csodákra képes, de hát ezért is varázsnapló!

+ egy kérdés

A kérdést - amit megtalálsz a kiadványban, és amin érdemes lenne már most elgondolkodnod - a Plútó fogja feltenni. A válaszod fogja eldönteni, hogy a SORS takarítója csupán portörölgetésre, vagy nagytakarításra érkezik hozzád. Az biztos, hogy 2023. márciusban seprűvel a kezében mindannyiunk életedben meg fog jelenni. Sokakkal ellentétben te tudni fogod, hogyan válaszolj a kérdésére...

 

 A kiadvány használatával nem kell 2023-ig várnod! A "bőröndben" lévő eszközöket, a naplóban rejlő varázserőt azonnal szolgálatba állíthatod. És a naptár használatával sem kell várnod, hiszen az elmúlt évek (2018-2022) naptárait is megtalálod a kiadványban!

 

Mit mondanak mások a kiadványról?


Vélemény 2vélemény

 

Mennyibe kerül?
A befektetésed önmagadba, alig kerül többe néhány doboz cigaretta áránál. Ráadásul a benne lévő hasznos dolgokra akkor is emlékezni fogsz, amikor az árát már rég elfelejtetted...
2023-as évről szóló kiadvány kedvezményes ára: 6.900 Ft
 Tagoknak kedvezménnyel! 
(A kedvezményed automatikusan levonásra kerül,
ahogy a tagsághoz használt email címedet beírod.) 

Elég csak egyet!
Mivel a kiadványban lévő naptár egyénileg alakítható, így NEM KELL a családtagjaidnak külön megrendelned! A kinyomtatható, tárcában is hordható kis naptárt ők is használhatják, akárcsak a bőröndben lévő eszközöket, vagy a varázsnaplót! Az e-könyvek segítségével valamennyi használatát percek alatt elmagyarázhatod nekik, hogy hozzád hasonlóan ők is a lehető legtöbbet profitálják a 2023-as évből. Vagyis elég, ha a családod számára csak egyet rendelsz!
És ez még nem minden..."Nem jött be!" GARANCIA
Ha úgy érzed, hogy a kiadványban - akarom mondani a bőröndben lévő eszközök, a naptár vagy a varázsnapló nem váltak a hasznodra, úgy 1 éven belül jelezd felém, és én kérdés nélkül visszafizetem az árát. 


Hiszek benned, mert tudom, hogy minden tudás és képesség amire csak az életedben szükséged lesz, jelen pillanatban is ott rejlik benned. Ez az egyedülálló kiadvány a benned rejlő értékeket ébreszti fel, hogy általuk valóra váltsd a 2023-ra kitűzött céljaidat, vagy még annál is többet...


Ha úgy döntesz,
hogy bizalmat szavazol a bőrönd, a naptár és a varázsnapló ébresztő erejének, akkor töltsd ki a megrendelő lapot és rendeld meg önmagadnak és a családodnak:


 

A megrendeléshez
töltsd ki és küldd el az alábbi megrendelőlapot:

 

Felhasználói adataid:

Hogyan szeretnéd kifizetni a megrendelésed?

(Megrendelésed véglegesítése után e-mailben küldöm az átutaláshoz vagy a befizetéshez szükséges adatokat.)

- áfás számlát kérek:

(Megrendelésed véglegesítése után átirányítalak a Bank oldalára, ahol megjelenik a díjbekérő számlád, melyet azonnal és biztonságosan kifizethetsz. Ebben az esetben a megrendelésed néhány percen belül megkapod!)


Ára: 6.900 Ft


 

Neked is jár!

Megrendelőként neked is jár az Asztropatika INGYENES tagsága,
amely a következőket tartalmazza:

- zárt tartalom elérése
- heti és időszaki hírlevelek
- különleges ajánlatok csak neked
- EXTRA kedvezmények további vásárlásaidnál

Ezt a kiadványt már egyszer megrendelted.

Ezt a kiadványt vagy szolgáltatást csak VIP tagok rendelhetik meg.


Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadók. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.

Megrendelésedtől 15 napon belül, mindenféle további kötelezettség nélkül elállhatsz!