A kulcs

Olyan, akár egy személyes tanácsadás. Benne a legjobb tanáccsal, amit csak adhatok neked. Ha csak elolvasod, már azzal is változásokat érhetsz el. Viszont ha megfogadod...

Formátum: pdf

Ára: 4.900 Ft 5.900 Ft

MEGRENDELEM


Az idősebb önmagad megköszöni majd, ha megfogadod a tanácsot...
 

A 90-es évek végén volt egy időszak, amikor a megszokottnál több Kos jegyű férfi jött el hozzám személyes tanácsadásra. Hogy főleg Kosok jöttek, a Szaturnusz tranzitja miatt (ekkor járt a Kos jegyében) nem volt meglepő, más viszont annál inkább…

Ezek az idősebb Kos jellegű férfiak - amúgy sikeres emberek voltak - nemigen hordozták magukon a Kosok tulajdonságait. A legkevésbé sem voltak izgágák.
Nem türelmetlenkedtek, de még csak nem is rohantak sehova. Olyanok voltak, mint az angyalok: türelmesek, megértőek és bűbájosak! Mindez eléggé feltűnő volt ahhoz, hogy elkezdjem tanulmányozni a jegyek idős korban bekövetkező változásait.

Az eredmény megdöbbentő volt! Kiderült ugyanis, hogy minden egyes jegynek megvan a saját fejlődési iránya - vagyis az a bölcsesség, ahová az adott jegyek szülöttei eljuthatnak. A bölcsesség érdekessége, hogy életkortól függetlenül is megszerezhető…

Miért olyan fontos ez? Gondolj csak bele! Ha most rendelkezhetnél azzal a bölcsességgel, amivel 20 év múlva fogsz, vajon mennyi mindent csinálnál már holnaptól másképp? Valószínűleg ugyanannyit, mint amennyit a mai fejeddel megváltoztatnál a múltadban.

Nos,
ez az egyedüláló kiadvány a bölcsességed kulcsát adja a kezedbe.
5 bolygód alapján pontos útmutatást ad, hogyan érd el hamarább…

 

Benne a legjobb tanáccsal!
 


Mire jó és hogyan működik ez a KULCS?

Az anyagban útmutatást kapsz arra, hogyan változz meg. Azaz milyen tulajdonságokat vegyél fel ahhoz, hogy a bölcsességed elérd. Az új, immáron már bölcsebb viselkedéseddel: új helyzeteket és lehetőségeket fogsz - rövid idő alatt teremteni. Arról nem is beszélve, hogy negatív események tucatjait kerülöd majd el, amelyeknek célja éppen az lett volna, hogy általuk rátalálj a bölcsességedre….

“60 éves elmúltam, már kellően bölcs vagyok!”

Így igaz. És ez az anyag nagyon jó visszajelzés lesz a számodra, hogy mennyit értél el mindabból a bölcsességből, amit a SORS megírt. Ugyanakkor ne felejtsd el, hogy várnak még rád ajtók, amelyeket 20 év múlva örömmel kinyitnál…


 

FIGYELEM!
A kiadvány használatához 5 bolygó (Nap, Hold, Merkúr, Vénusz, Mars) jegyhelyzetét kell ismerned! Vagyis azt, hogy melyik jegyben álltak a születésed pillanatában. Ha ezt nem ismered, úgy az anyagban több segítséget is találni fogsz. A kiadvány használatához ezen kívűl semmi másra nem lesz szükséged!
 


Most figyelj, mert ez még nem minden...

Bár a kiadvány személyre szóló, ettől függetlenül NEM KELL a családtagjaidnak külön megrendelned! Ugyanis az 5 bolygó minden jegyre vonatkozó tanácsát megtalálod benne, így a kiadványt Ők is használni tudják! (Ezért nem kell megadnod a megrendeléskor a születési adataid!)

 

Milyen formátumban kapom meg?
A kiadványt pdf. formátumban kapod meg, így akár ki is nyomtathatod!

 

"Mennyibe kerül?"
személyre szóló kulcsod ára 5.900 Ft helyett: 4.900 Ft. 
 Tagoknak további kedvezménnyel! 
(A kedvezményed automatikusan levonásra kerül,
ahogy a tagsághoz használt email címedet beírod.)6 jó ok, amiért NEM halogathatod:

- tudni fogod hogyan érd el azt, amit szeretnél
- választ kapsz a korábbi életeseményeid miértjeire
- új lehetőségek tárulnak fel előtted
- jobban fogod érezni magad a bőrödben
- kapcsolataid jelentősen javulni fognak
- az 1 éves garancia miatt nincs veszteni valód

+ 1 érv ha még nem vagy VIP tag: megrendelésed teljesítésével VIP tagságot szerzel. Ezzel olyan tartalmakat és szolgáltatásokat érhetsz el, amelyeket mások nem...

* még 1 érv ha van iPaded vagy Macintosh számítógéped:
A kiadványt ibooks formátumban is megkapod, így a kedvenc gépeden is el tudod olvasni!


Döntsd el Te, hogy a bölcsességed megtapasztalod,
vagy a tanácsom megfogadva megismered és akár már ma használod…

 

A megrendeléshez
töltsd ki és küldd el az alábbi megrendelőlapot:

 

Felhasználói adataid:

Hogyan szeretnéd kifizetni a megrendelésed?

(Megrendelésed véglegesítése után e-mailben küldöm az átutaláshoz vagy a befizetéshez szükséges adatokat.)

- áfás számlát kérek:

(Megrendelésed véglegesítése után átirányítalak a Bank oldalára, ahol megjelenik a díjbekérő számlád, melyet azonnal és biztonságosan kifizethetsz. Ebben az esetben a megrendelésed néhány percen belül megkapod!)


Ára: 4.900 Ft


 

Neked is jár!

Megrendelőként neked is jár az Asztropatika INGYENES tagsága,
amely a következőket tartalmazza:

- zárt tartalom elérése
- heti és időszaki hírlevelek
- különleges ajánlatok csak neked
- EXTRA kedvezmények további vásárlásaidnál

Ezt a kiadványt már egyszer megrendelted.

Ezt a kiadványt vagy szolgáltatást csak VIP tagok rendelhetik meg.


Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadók. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.

Megrendelésedtől 15 napon belül, mindenféle további kötelezettség nélkül elállhatsz!