Nevezhetném magam bárminek, csakhogy elhidd mindazt amit tanítok és írok. Nem teszem!


Buzsáki Gábor vagyok, 1972 május 11-én reggel 8 óra 24 perckor születtem Budapesten a Tétényi úti kórházban, és ha az oldal alján lévő születési horoszkópomra ránézel láthatod, hogy összességében nézve semmivel sem több vagy jobb nálad. Hiszen hozzád hasonlóan az én képletemben is ugyanazok a bolygók állnak.

Vagyis vannak életterületek ahol otthon érzem magam, és olyanok is ahol keresem - de nem mindig találom a helyem.

Az egyik ilyen terület: a beszéd. (lásd lent az Ikrek jegyében lévő támadott Szaturnuszt!)

Ha már találkoztunk tudod - néha gyorsabb a fejem, mint a szám (lásd: az Ikrek uralkodó bolygója a Merkúr a kapkodó Kos jegyében), s ilyenkor bizony dadogok. Persze ha beszélgetnénk, nem mindig vennéd észre. Nem azért, mert kinőttem volna - egyszerűen csak...

Mivel mindig is vonzott a jövő megfejtésének titka, - ezért úgy döntöttem, ha már a SORS-tól citromot kaptam, limonádét készítek belőle. Azaz másoknak tanácsokat adva, csak azért is beszélni fogok, - és abból fogok megélni, amiben a leggyengébb vagyok! (lásd az akaratos születési uralkodóm: a Kos Holdam!)

Az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy a képletemből tudtam, hogy hol és miben érhetek el sikereket (X. házban a Merkúr - kommunikáció, beszéd, írás stb.). Persze így sem volt egyszerű - viszont a bátorságomnak köszönhetően, olyan képességemet is sikerült felszínre hoznom, ami végeredményben a sikereim záloga lett. Bizonyos szavakat ugyanis nem mindig tudtam elsőre, néha még másodszorra sem kimondani, ezért jó néhány szóra: szinonimákat kellett keresnem.


A végeredmény az lett, hogy amikor beszéd közben egy “kimondhatatlan” szóhoz értem, azonnal lecseréltem egy “kimondható” szinonimára - így a beszédhibámból rajtam kívül, nem vettek észre semmit... mindemellett a szókincsem, folyamatosan bővült!
 Egyébként ekkor jöttem rá a Hold időzítő hatására is: megfigyeltem ugyanis, hogy bizonyos Hold állásoknál szinonimákra sincs szükségem, máskor pedig a szinonimák sem segítettek.

Szóval,
húszonegynéhány évesen kicsit döcögősen, - akarom mondani dadogósan elkezdődött a tanácsadói karrierem. Tényleg! Így utólag visszagondolva, nem is tudom, hogy az ügyfeleim mitől lepődtek meg jobban: a fiatalságomtól vagy a beszédemtől?
Kezdetekben még Tarot kártyát használtam, majd később fokozatosan tértem át az általam kidolgozott Asztronumerológiára. Az Asztrológiával már ekkor is dolgoztam, de csak nagyon kevés ügyfelemnél, hiszen a születési képletek kézi felrajzolása időigényes feladat volt. A számítógépek elterjedésével viszont megnyílt az út, az Asztrológia felé.

2000 után érdeklődni kezdtem az internet iránt (lásd Nap a 11. házban, analóg a Vízöntő jegyével!). 

Muszáj volt, ugyanis mindig is tudtam, hogy egyszer el fog majd jönni a pillanat amikor már nem tudok újat mondani - és lépnem kell.

Miért kellett lépnem?
Kezdetekben csak én éreztem, hogy ismétlem önmagam - igaz, a dadogás miatt folyamatosan - de biztos voltam abban, hogy később már azok is érezték volna, akik a bizalmukkal megtisztelnek. És ez bizony nagy probléma lett volna, hiszen a számomra terhes ismétlések mögött már nem lett volna lélek, sem pedig szív.

Úgyhogy számos média szereplőt, színészt, politikust és 15 ezernél is több ügyfelet a hátam mögött hagyva, fokozatosan az internet felé fordultam.
Eleinte tartottam a váltástól, mert úgy gondoltam: az internet egy arctalan világ - ahol nem lesz lehetőségem fejlődni. Ma már tudom, óriásit tévedtem.

Noha számos tanfolyamot elvégeztem, kismillió könyvet elolvastam, - mindezek ellenére egyik sem ér fel mindazzal amit egykoron az ügyfeleimtől kaptam, s most az olvasóimtól - azaz tőled kapok. 
S ez nem más, mint a tapasztalat és a bizalom. Igyekszem is mindent megtenni azért, 
hogy az előbbit átadhassam, az utóbbit pedig soha el ne veszítsem.

Ezek után, milyen is vagyok Én?
Egészen pontosan ilyen:

Buzsáki Gábor - születési horoszkóp

ui:
Ha szeretnéd, hogy a tapasztalataim neked is átadjam, akkor nézz körül a személyre szóló kiadványok és a tudásanyagok között! (Sok érdekességet találnál!)