Efemerida: 2018 Február


2018-02-01 09:54 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 16 db

Noha az év legnyugisabb hónapjához érkeztünk, a Rákok és a Bakok továbbra is nagy változásokra számíthatnak. További 4 jegynek ajánlatos óvatosnak lennie, egyébként egy lehetőségekkel teli - pozitív hónap elé nézünk. Nézd csak!

Havi hatásnaptár:

2018 február hatásnaptár - Asztropatika.hu

Amint a táblázatból is látod, a Bak jegyében lévő - jelenleg aktív Szaturnusznak és Plútónak köszönhetően, a Rák és a Bak szülöttei továbbra is nagy események előtt állnak (lásd kék hatás). Mit jelent az, hogy nagy események? Olyan pozitív vagy negatív eseményeket, amely hosszú évekre meghatározhatja a szülött életét. (Ne ijedj meg! Ezek pozitív események is lehetnek!)

Február 11-ig a Halaknak ajánlatos óvatosnak lenniük és minden döntésüket 3-szor megfontolniuk. Ugyanez a sors vár február 18. után az Ikrek, az Oroszlán és a Vízöntő szülötteire is. Amennyiben óvatosak tudnak lenni, úgy könnyen elkerülhetik az esetlegesen rájuk váró kellemetlen meglepetéseket. 

Az állatöv többi jegyére és február 11. után a Halakra… főleg pozitív hatások, illetve kézzel fogható lehetőségek várnak. 

ui: A skorpió jegyében lévő Jupiter áldásos hatásait MOST érdemes kihasználnia a Bika és a Skorpió szülötteinek. A céljaik elérése érdekében MOST kell(ene) lépéseket megtenniük.

Apróbetűs (reklám) rész:
ha kíváncsi vagy az év többi napjára, és még nincs meg neked az évindító csomag - amelyben a teljes hatásnaptárt megtalálod (sőt még annál is többet!) - akkor kattints ide, mert már csak ebben a hónapban lesz elérhető: éves hatásnaptár és még sok minden más…


A hónap bolygómozgásai:

11-én 0 óra 19 perckor a Vénusz belép a Halak jegyébe
A Vénusz jegyváltása azon túl, hogy a Halak szülötteiben igényt és vágyat ébreszt különböző dolgok iránt, a többi vizes jegy (Rák, Skorpió) szülötteit is támogatni fogja. Ez utóbbiakat kisebb, de kézzelfogható ajándékokkal és meglepetésekkel.

18-án 05 óra 28 perckor a Merkúr belép a Halak jegyébe
A vizes (Rák, Skorpió, Halak) és a földies (Bika, Szűz, Bak) Merkúrral rendelkezők jutnak segítséghez. Az ötleteik és a gondolataik kapnak - akadálymentes szabad utat.

18-án a Nap belép a Halak jegyébe
Jegyváltásával a Nap végre fényt visz a vizes (különösen a Halak!) és a földies jegyek életébe. A Halak például visszanyerik teremtő képességüket, a Skorpiók és a Bikák “pénztárhoz” járulhatnak - azaz végre kézzelfogható ajándékokat kapnak. De a többi érintett (Rákok, Szüzek, Bakok) sem panaszkodhat majd.

2018 februári efemerida - Asztropatika.hu

 


Az olvasók kedvencei

 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.
 • A kulcs

  Olyan, akár egy személyes tanácsadás. Benne a legjobb tanáccsal, amit csak adhatok neked. Ha csak elolvasod, már azzal is változásokat érhetsz el. Viszont ha megfogadod...
 • Küldetéssel születtél!

  Önmagadban hinni az egyik legértékesebb Földön szerezhető tulajdonságod, ami egyben belépő ahhoz, hogy a küldetésedre rátalálj. Sok más mellett ebben kíván a segítségedre lenni ez a könyv…
 • A gazdagság tanulható!

  Ez az a könyv aminek a segítségével, bármilyen anyagi helyzetből képes leszel felállni. A benne lévő tanácsok nem csak a gyarapodásban, az elért eredményeid megtartásában is a hasznodra lesznek…

Facebook