Efemerida: 2015 Február


2015-02-01 08:06 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 4 db

Az év legrövidebb, egyben legnyugisabb hónapjában továbbra is a gyors mozgású bolygóké lesz a főszerep. A Nap a vizes és a földies, a Vénusz és a Mars pedig a tüzes és a levegős jegyeknek készíti elő a terepet…

11-én a Merkúr direkt mozgásba vált. Akik január 21. után éreztek a retrográd mozgása miatt némi hátráltatást, azok fellélegezhetnek.

19-én a Nap belép a Halak jegyébe és csatlakozik a jegyben lévő Neptunuszhoz és a Chironhoz! A jegyváltást leginkább a Halak és a Szüzek fogják megérezni. A Halaknak érdemes lesz leporolni az álmaikat, - már csak azért is, mert néhány közülük akár valóra is válhat! A Szüzek előzetes kapnak az életük egyik legszebb - rájuk váró évéből, ami augusztus 11. után veszi kezdetét. A Nap jegyváltása hasonlóan pozitívan, de kisebb mértékben érinti még a Bikákat, a Bakokat, a Rákokat és a Skorpiókat.

20-án majdhogynem kéz a kézben a Vénusz és a Mars belép a Kos jegyébe. A jegyben lévő - mostanában kicsit “izgága” Uránusz szinte biztos, hogy mindenben támogatni fogja őket. Vagyis majdnem biztosra vehető, hogy a jegyváltásuk konkrét életeseményekkel is együtt fog járni. És egyáltalán nem negatív értelemben! A Mars és a Vénusz ugyanis egy kicsit megpiszkálja majd az Oroszlán jegyében alvó Jupitert, aki hogy tovább tudjon pihenni - kénytelen lesz majd adni valamit a Kos, az Oroszlán, a Mérleg és a Vízöntő szülötteinek!


Hozzáértőknek!

19-én érdemes lesz figyelned a Halak jegyében kezdödő házadra, hiszen a Nap ebben a házban fog pozitív eseményeket elindítani. Ahogy 20-án a Vénusz és a Mars a Kos jegyében kezdödő házadban!


Lehetőség tervezők FIGYELEM!


19-től a Neptunusz és a Chiron lehetőségei válnak elérhetővé. 20-tól pedig az Uránuszé és a Jupiteré.
Érdemes lesz ezeket a kártyákat gyakrabban elővenned… :)


 

Februári efemerida - Asztropatika.hu


Az olvasók kedvencei

 • Ebben az évben 2018

  Ez az évről-évre megjelenő kiadvány egy kinyomtatható kis papírlapról szól. Amit viszont tartalmaz, az 2018-ban és azután is a legnagyobb segítséged lehet! A VARÁZSNAPLÓ-ról nem is beszélve...
 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.
 • Küldetéssel születtél!

  Önmagadban hinni az egyik legértékesebb Földön szerezhető tulajdonságod, ami egyben belépő ahhoz, hogy a küldetésedre rátalálj. Sok más mellett ebben kíván a segítségedre lenni ez a könyv…
 • Személyes szinted

  A könyvben lévő élettervező és megvalósító rendszer nem kényszerít rád semmit! Nem mondja meg hogyan kell élned vagy mit kell szeretned. A céljaid segít megvalósítani - az összes életterületeden!

Facebook