A Szűz jellemzése


2013-04-25 11:58 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 3 db

Mivel ösztönösen rettegsz a kiszámíthatatlan dolgoktól és a meglepetésektől, ezért a kritikus alaptermészetednek szüksége van a keretek által nyújtott biztonságra. Azaz fontos, hogy ismerd az életed övező határokat, legyen szó akár a munkáról vagy az érzelmekről.

Fenntartásaidból eredően, a külvilágból érkező hatásokkal szemben bizalmatlan vagy, ezért igyekszel minden dolgot a megfelelő helyre tenni.

Ez a fajta rendszerező hozzáállásod azonban alkalmassá tesz arra, hogy a mások által lényegtelennek tűnő apróságokat is észrevedd. Mivel ezeket magadban tartani nem tudod, így a kritikáid hamar felszínre kerülnek. Ezek többségét ugyan segítségnek szánod, a legtöbben ezt mégis félreértelmezik.

Önbizalomhiányod hátterében az áll, - hogy nem szereted magad. Ezért érzel lelkiismeret furdalást, amikor a szeretteid helyett önmagadnak vennél, vagy adnál valamit...

Esetedben az érzelmeket a szellemiség ébreszti fel. Vagyis tudnod kell, hogy miért vagy szerelmes. Kapcsolataidat a hűség mellett, a határtalan gondoskodás jellemzi. Így akár egy "szolga", úgy teremted meg a családodnak mindazt a kényelmet és biztonságot, amelyet Te magad talán sosem, vagy csak mérsékelten élvezel.


Egészséged vonatkozásában érzékeny pontok: az idegrendszer, a gyomor és az altest. Túlzott aggódásodból eredően bőrbetegségek, illetve hipochondria előfordulhat.

 

Kapcsolodó kiadvány: Az Én képletem (születési horoszkóp)

 


Ajánló:

 • A kulcs

  Olyan, akár egy személyes tanácsadás. Benne a legjobb tanáccsal, amit csak adhatok neked. Ha csak elolvasod, már azzal is változásokat érhetsz el. Viszont ha megfogadod...
 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.
 • Szaturnusz könyve

  Ebben a könyvben a Szaturnusszal kapcsolatos tapasztalataimat osztom meg veled. Megmutatom a leckéivel szemben elkövethető hibákat, azok következményeit. S nem utolsó sorban azokat az okos lépéseket, amelyek...
 • Asztronumerológia

  1996-ban ez a gondolat indított útjára egy kutatást, amelynek nem kevesebb volt a célja, minthogy megfejtse az összefüggést a születési dátumok, az események és...

Facebook