Bolygók és ajándékok


2021. szeptember 7. 11:00 | Hozzászólás: 0 db

JUPITER

Ajándékait nem mindig vesszük észre. Egyszerűen azért, mert természetesnek érezzük a segítségét. Úgy gondoljuk, hogy amit ad, az jár nekünk. Persze néha azért eszünkbe jut, hogy az ajándékaiért nem sokat teszünk, ezért amikor kevesebbet ad, mindent megígérünk, csakhogy “még egyszer, utoljára” megadja nekünk.

 

SZATURNUSZ

Ajándékait gyakran az életünk legnagyobb csapásaként éljük meg. Csak évek múltán tudatosul bennünk, hogy nélküle SOHA nem történhetett volna meg mindaz a jó, amit később elértünk. A felismerés után már örülünk annak, amiért egykor a könnyeink hullottak.

 

URÁNUSZ

Ajándékai (nevezzük szikráknak) nem csak ötleteket és felismeréseket adnak, hanem hirtelen bekövetkező eseményeket is. Van azonban ezekben az ajándékokban egy közös: ezek elérését rendszerint a saját képességeinknek - főleg az eszünknek tulajdonítjuk. Vagyis a legtöbbször nem is sejtjük, hogy Ő adta.

 

NEPTUNUSZ

Ajándékai után, még azok is elgondolkodnak az Isten létezésében, akik amúgy nem hisznek benne. Vagyis az ajándékai könnyen felismerhetők, hiszen aki kapja - úgy érzi: csoda történt! Egy biztos: a Neptunusz ajándékait nem mindig tudjuk megmagyarázni.

 

PLÚTÓ

Ajándékaival kapcsolatban olyan érzésünk van, mintha temetőre építene vidámparkot. Vagyis ránk erőszakol egy olyan dolgot, amiről még nem tudjuk, hogy az valójában jobb nekünk.

 

CHIRON

Amikor ajándékot ad, két dolog történhet veled: egy régi lelki fájdalmadra gyógyírt találsz, vagy feltárul előtted a jövő. Horoszkópodban a Chiron ugyanis olyan életterületeket jelöl (a ház amelyben áll, illetve amelyiket uralja) ahol a gondolataiddal, a következtetéseiddel vagy akár a tetteiddel megelőződ a jelent.


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »


Szabadon elérhető bejegyzések: