A ház elején...


2021. július 22. 09:31 | Hozzászólás: 0 db

Horoszkópodra pillantva láthatod, hogy bolygók bizony “össze-vissza” állnak. Némelyikük a ház elején, mások a közepén és olyanok is vannak, akik a képletedben valamelyik házad végén állnak.

Van ennek jelentősége?

Bizony van, s nem is kevés!

A képletedben lévő házakat úgy képzeld el, mintha azok egy falak nélküli - belátható lakások lennének. Aki az ajtóban - vagyis a ház elején áll, az az egész lakást átlátja.

Hol van a lakás ajtaja?

A képletedben lévő házak ajtaját a házcsúcsok jelölik, mégpedig 2°-os orbisszal. Vagyis ha egy bolygó, a házcsúcs előtt két fokon belül - azaz a küszöbön áll, akkor már az egész előtte lévő házat átlátja!

A bolygóknak van azonban egy ÉRDEKES és FONTOS tulajdonságuk: csak maguk elé látnak. Azaz NEM LÁTJÁK azt ami mögöttük zajlik. Fogalmazhatunk úgy is, hogy a bolygók SOESEM néznek hátra, sosem foglalkoznak a múlttal.

Mit jelent ez?

A ház elején lévő bolygó mindent átlát a házban, a ház közepén lévő csak a ház hátsó részét látja, míg a végén lévő már csak a ház végét. Mindebből arra gondolhatnál, hogy a legeredményesebb bolygó biztos az lesz, aki a ház elején áll, hiszen ő az adott házban mindent lát. Pedig nem…

A helyzet az, hogy ház elején lévő bolygó még RUTINTALAN. Neki még nincsenek tapasztalatai az előtte álló házzal kapcsolatban, ezért olyan dolgokba is belemegy amibe a ház közepén vagy a végén lévők már nem. Emiatt ház elején lévő bolygóra egy csomó esemény vár, - jó és rossz egyaránt, amiből majd megszerzi azt a tapasztalatot, amivel a ház közepén vagy végén lévők már rendelkeznek.

Ebből következik, hogy a ház végén lévő bolygókra kevesebb esemény, viszont több siker vár. Egyszerűen azért, mert az adott házban ők már “gyárilag” bölcsebbek, így kevesebbet hibáznak.

 

Tehát:
egy adott életterületen a rutintalanságod, illetve a bölcsességed a házban lévő bolygók vagy üres ház esetén a ház urának helyzete jelzi.


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »