Elérhetőségeink:
hello@asztropatika.hu | 06 20 20 50 055

Neked szól ez az "évindító csomag", ha a 2017-es évhez őszinte és érthető tanácsokat, a céljaidhoz pedig egész évben tartó motivációt szeretnél:

 

2017 ebben az évben + Varázsnapló


vélemény

 

Mire lehet használni?

A HATÁSNAPTÁR segítségével a 2017-es évet tudod minden életterületedre vonatkozóan megtervezni. Általa tudni fogod, hogy mikor, melyik életterületeden kapsz a “sorstól” zöld, vagy akár óvatosságra intő - piros lámpát.

A “lámpák” figyelembevételével a nehézségeid többségét kerülheted el, illetve a céljaid tudod időzíteni, s így a lehetőségeid kihasználni.

Ráadásul a piros lámpák még erőt is adnak, hiszen ha tudod, hogy az adott életterületeden egy-egy ilyen szakasz meddig tart, akkor azt könnyebben elviseled. Az idei kiadvány azonban még ennél is több lett: egyfelől tartalmaz két nagyon fontos - élethosszig tartó! - tanácsot, másfelől dátumokhoz kötött konkrét hatásokat - amit érintettként érdemes lesz majd megszívlelned!

A hatásnaptár mellé járó LEHETŐSÉG TERVEZŐ és VARÁZSNAPLÓ sokak szerint jobb mint maga a naptár! Az idei újabb módszerekkel is kiegészült, hogy az életed egyik legkedvesebb kincse legyen! (A Varázsnapló használatával nem kell várnod 2017-ig. Azonnal használatba veheted!)

FONTOS! A naptárt és a hozzátartozó lehetőség tervezőt akkor is tudod használni, ha nem ismered a születésed percre pontos időpontját! A kiadványok úgy lettek felépítve, hogy asztrológiai tudás nélkül is használni tudd.

 

Vélemény 2

 

Mennyibe kerül?
Vajon mennyit érne neked, ha a tavalyinál sikeresebb és boldogabb évet zárnál?
Az 7.900 Ft-os árnál valószínűleg többet! (KLUB és VIP tagoknak 6.450 Ft-nál!)

Nos, a befektetésed önmagadba, vagyis a Hatásnaptár és a hozzá tartozó Lehetőség tervező és Varázsnapló ára alig kerül többe 5 doboz cigaretta áránál. Ráadásul KLUB vagy VIP tagként a szokásos, az Asztropatika korábbi feliratkozójaként pedig meglepetés kedvezménnyel rendelheted meg! Viszont...


.. elég csak egyet!
Mivel a kiadványban lévő naptár egyénileg alakítható, így NEM KELL a családtagjaidnak külön megrendelned!
A kinyomtatható, tárcában is hordható kis naptárt ők is használhatják, akárcsak a tervezőt vagy a varázsnaplót!
Az e-könyvek segítségével mindkettő használatát percek alatt elmagyarázhatod nekik, hogy hozzád hasonlóan ők is
a lehető legtöbbet profitálják a 2017-es évből. Vagyis elég, ha a családod számára csak egyet rendelsz!
És ez még nem minden...

Nem jött be GARANCIA
"Nem jött be!" GARANCIA
Ha úgy érzed, hogy a naptárban lévő tanácsok és a tervező nem váltak a hasznodra, úgy 1 éven belül jelezd felém, és én kérdés nélkül visszafizetem az árát. 


Hiszek benned mert tudom, hogy minden tudás és képesség amire csak az életedben szükség van, jelen pillanatban is ott rejlik benned. A Hatásnaptárban és a tervezőben lévő módszerek  a benned rejlő értékeket ébresztik fel, hogy általuk csodákat tudj véghezvinni az életedben.

 


Ha úgy döntesz,
hogy bizalmat szavazol a Naptár és a Tervező ébresztő erejének, akkor töltsd ki a megrendelő lapot és rendeld meg önmagadnak és a családodnak:

 

 

Megrendelés

1. Töltsd ki és küld el az alábbi megrendelőlapot

2. Megrendelésed visszaigazoló levelében részletesen tájékoztatlak a fizetési módokról

 

Felhasználói adataid:

Hogyan szeretnéd kifizetni a megrendelésed?

Átutalással vagy postai befizetéssel

(Megrendelésed véglegesítése után e-mailben küldöm az átutaláshoz vagy a befizetéshez szükséges adatokat.)

- áfás számlát kérek:

Bankkártyával

(Megrendelésed véglegesítése után átirányítalak a Bank oldalára, ahol megjelenik a díjbekérő számlád, melyet azonnal és biztonságosan kifizethetsz. Ebben az esetben a megrendelésed néhány percen belül megkapod!)


Ebben az évben 2017:
Normál ára: 7.900 Ft
VIP/KLUB ára: 6.450 Ft


 

"A megrendelés feltételeit megismertem és elfogadom!"


Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadók. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.

Megrendelésedtől 15 napon belül, mindenféle további kötelezettség nélkül elállhatsz!


Katalin
Fót
Amikor megérkezik a hatásnapló és a lehetőség tervező akkor rögtön megtervezem a következő évet figyelembe véve, h melyik Bolygó melyik házban és hogyan tud segíteni. Ezt leírom. A hatásnaptár "piros" részeit is kijegyzetelem hogy mire figyeljek és, h ha rajtam múlik kikerüljem ,de legalább valamilyen szinten felkészüljek rá. Év közben ha elakadok belenézek, mert nekem mindig segít. Nagyon köszönöm ezeket az előre jelzéseket. Talán e néhány mondat, neked is segít. http://www.ruhavarazslat.com
Edit
Budapest
Már több éve rendszeresen megrendelem Gábortól a hatásnaptárt. Nagyon nagyra tartom Gábor szakmai tudását. Ez a hatásnaptár a többi kiadványával egyetemben nagyon sok erőt, segítséget ad a következő évre a feladataim elvégzéséhez, céljaim kitűzésében és azok megvalósításában. Nagyon köszönöm, hogy már évek óta ezzel a rendszerességgel tudom élni az életemet.
Magdi
Veszprém
Először is nagyon sokat segített a hatásnaptár. Én úgy használtam, hogy amikor megkaptam, átnéztem milyen év várható. Hol vannak számomra nehezebb időszakok. Aztán mindig fordítva. Ezt értsd úgy, hogy amikor nehezebb vagy kedvezőbb időszakaim voltak, megnéztem, hogy „természetes-e”. Igazából megnyugtató is volt, amikor egy-egy nehezebb időszaknál jártam. Ennek így kellett lenni! -mondtam. De azért mindig visszafelé tekintettem, hogy ne befolyásoljam , ne vonzzam be az esetleges rosszat. Nálam ez így működött. De azért is hasznos volt, mert ha a környezetemben élőknél tapasztaltam nehezebb vagy akár jobb időszakot, nem döbbentem meg a viselkedésükön. Én újra megveszem, azt már tudom.
Evelin
Győr
Számomra megdöbbentő volt, hogy a csillagokból mennyi minden kiolvasható.Eddig minden kiadvány vagy elemzés bebizonyította,hogy érdemes volt megrendelni. A varázsnaplót többször előveszem, megnézem egy iránytű a mindennapokban .
Éva
Nagyvárad, Románia
Számomra azért volt hasznos a hatásnaptár, mert a gyermekeim esélyeit is figyelemmel tudtam kísérni, nem csak a magamét ! ŐK, már felnőttek , de egy anyának, mindenről tudni kell :)))
Klára
Budapest
Nekem sokat segített a hatásnaptár abban, hogy elfogadjam a bekövetkezett változásokat. Az ember nyugodtabban áll az életesemények elé, mert fel tud készülni az előrejelzések alapján. Nyilas lévén, a Szaturnusz 2016-ban tette és teszi a dolgát. Köszönöm a segítséget. Mindenkinek ajánlom!

Ez az évről-évre megjelenő páros egy kinyomtatható kis papírlapról, és egy "VARÁZSNAPLÓRÓL" szól. Amit viszont tartalmaznak, az 2017-ben és még azután is a legnagyobb segítségedre lesz! Az idei Hatásnaptár a tavalyi élethosszig tartó tanácsokon kívűl további kettővel egészül ki. Minden jegy számára AJÁNLOTT!

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

Ha nem jönne be...

"Ha úgy érzed, hogy a naptárban lévő tanácsok és a tervező nem váltak a hasznodra, úgy 1 éven belül jelezd felém, és Én kérdés nélkül visszafizetem az árát!"

Buzsáki Gábor
a szerző

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GYAKORI KÉRDÉSEK:


Milyen program szükséges az e-könyv megnyitásához?
Az e-könyveket: pdf, kindle, iBooks és Nook formátumban kapod meg. Segítséget a megnyitásukhoz, az anyagot tartalmazó emailben találsz!
 
Külföldről is megrendelhetem?
Bankkártyával külföldről is fizethetsz. Ha az átutalást választod, úgy a külföldről történő utaláshoz szükséges adatokat a megrendelésed visszaigazoló levelében találod!


Újratelepítés vagy az anyag elvesztése esetén újra meg kell vásárolnom?
NEM! Kérésedre az e-könyveket bármikor a rendelkezésedre bocsátom. Ugyanakkor az oldalra belépve, a lap tetején lévő MEGRENDELÉSEIM menüpontra kattintva bármikor letöltheted a korábbi megrendeléseidet!
 

 

 

 

 

 

 

 

Mi történik a megrendelés után?

Bankkártyával történő fizetés esetén a megrendelésed és a számlát, néhány percen belül megkapod! 

Átutalással vagy postai befizetéssel történi fizetés esetén:

1. Megrendelésed követően néhány percen belül egy visszaigazoló e-mailt küldök, melyben megismétlem a megrendelésed adatait, továbbá részletesen tájékoztatlak a fizetési módokról.

2. Az összeg beérkezése után, azonnal elküldöm neked a letölthető kiadványt - egyúttal aktiválom a VIP tagságod (ha még nem vagy VIP tag.)

Hogyan történik a számlázás?
Jelen kiadvány megrendeléséről, időbélyegzővel ellátott ÁFÁS számla vagy NYUGTA kerül kiállításra.

A számlázási adatok megadása esetén:
a pdf. formátumban letölthető (és kinyomtatható) SZÁMLA linkjét, a kiadványt tartalmazó levélben küldöm!

Számlázási adatok hiányában:
a szolgáltatásról kiállított NYUGTA nem kerül automatikus elküldésre, ellenben megőrzésre igen! Kérésedre a kiállított NYUGTÁT, levelezési címed megadása után a címedre postázom!

További kérdésed van?
Kattints ide, örömmel a segítségedre leszünk!