El√©rhetŇĎs√©geink:
hello@asztropatika.hu | 06 20 20 50 055

Az idŇĎsebb √∂nmagad megk√∂sz√∂ni majd, ha megfogadod a tan√°csot...

 

 

Hogyan tehetnéd boldogabbá az életed?

 

A 90-es √©vek v√©g√©n volt egy idŇĎszak, amikor a megszokottn√°l t√∂bb Kos jegyŇĪ f√©rfi j√∂tt el hozz√°m szem√©lyes tan√°csad√°sra. Hogy fŇĎleg Kosok j√∂ttek, a Szaturnusz tranzitja miatt (ekkor j√°rt a Kos jegy√©ben) nem volt meglepŇĎ, m√°s viszont ann√°l ink√°bb‚Ķ

Ezek az idŇĎsebb Kos jellegŇĪ f√©rfiak - am√ļgy sikeres emberek voltak - nemigen hordozt√°k magukon a Kosok tulajdons√°gait. A legkev√©sb√© sem voltak izg√°g√°k.
Nem t√ľrelmetlenkedtek, de m√©g csak nem is rohantak sehova. Olyanok voltak, mint az angyalok: t√ľrelmesek, meg√©rtŇĎek √©s bŇĪb√°josak! Mindez el√©gg√© feltŇĪnŇĎ volt ahhoz, hogy elkezdjem tanulm√°nyozni a jegyek idŇĎs korban bek√∂vetkezŇĎ v√°ltoz√°sait.

Az eredm√©ny megd√∂bbentŇĎ volt! Kider√ľlt ugyanis, hogy minden egyes jegynek megvan a saj√°t fejlŇĎd√©si ir√°nya - vagyis az a b√∂lcsess√©g, ahov√° az adott jegyek sz√ľl√∂ttei eljuthatnak. A b√∂lcsess√©g √©rdekess√©ge, hogy √©letkort√≥l f√ľggetlen√ľl is megszerezhetŇςĶ

Mi√©rt olyan fontos ez? Gondolj csak bele! Ha most rendelkezhetn√©l azzal a b√∂lcsess√©ggel, amivel 20 √©v m√ļlva fogsz, vajon mennyi mindent csin√°ln√°l m√°r holnapt√≥l m√°sk√©pp? Val√≥sz√≠nŇĪleg ugyanannyit, mint amennyit a mai fejeddel megv√°ltoztatn√°l a m√ļltadban.

Nos,
ez az egyed√ľl√°l√≥ kiadv√°ny a b√∂lcsess√©ged kulcs√°t adja a kezedbe.
5 bolyg√≥d alapj√°n pontos √ļtmutat√°st ad, hogyan √©rd el hamar√°bb‚Ķ

 

Benne a legjobb tan√°ccsal!
 


Mire j√≥ √©s hogyan mŇĪk√∂dik ez a KULCS?

Az anyagban √ļtmutat√°st kapsz arra, hogyan v√°ltozz meg. Azaz milyen tulajdons√°gokat vegy√©l fel ahhoz, hogy a b√∂lcsess√©ged el√©rd. Az √ļj, imm√°ron m√°r b√∂lcsebb viselked√©seddel: √ļj helyzeteket √©s lehetŇĎs√©geket fogsz - r√∂vid idŇĎ alatt teremteni. Arr√≥l nem is besz√©lve, hogy negat√≠v esem√©nyek tucatjait ker√ľl√∂d majd el, amelyeknek c√©lja √©ppen az lett volna, hogy √°ltaluk r√°tal√°lj a b√∂lcsess√©gedre‚Ķ.
‚Äú60 √©ves elm√ļltam, m√°r kellŇĎen b√∂lcs vagyok!‚ÄĚ

√ćgy igaz. √Čs ez az anyag nagyon j√≥ visszajelz√©s lesz a sz√°modra, hogy mennyit √©rt√©l el mindabb√≥l a b√∂lcsess√©gbŇĎl, amit a SORS meg√≠rt. Ugyanakkor ne felejtsd el, hogy v√°rnak m√©g r√°d ajt√≥k, amelyeket 20 √©v m√ļlva √∂r√∂mmel kinyitn√°l‚Ķ


 

FIGYELEM!
A kiadv√°ny haszn√°lat√°hoz 5 bolyg√≥ (Nap, Hold, Merk√ļr, V√©nusz, Mars) jegyhelyzet√©t kell ismerned! Vagyis azt, hogy melyik jegyben √°lltak a sz√ľlet√©sed pillanat√°ban. Ha ezt nem ismered, √ļgy az anyagban t√∂bb seg√≠ts√©get is tal√°lni fogsz. A kiadv√°ny haszn√°lat√°hoz ezen k√≠vŇĪl semmi m√°sra nem lesz sz√ľks√©ged!

 


Most figyelj, mert ez még nem minden...

B√°r a kiadv√°ny szem√©lyre sz√≥l√≥, ettŇĎl f√ľggetlen√ľl NEM KELL a csal√°dtagjaidnak k√ľl√∂n megrendelned! Ugyanis az 5 bolyg√≥ minden jegyre vonatkoz√≥ tan√°cs√°t megtal√°lod benne, √≠gy a kiadv√°nyt Ňźk is haszn√°lni tudj√°k! (Ez√©rt nem kell megadnod a megrendel√©skor a sz√ľlet√©si adataid!)


 

Hugyan jutok hozz√°?

 

Megrendel√©s ut√°n kapsz egy let√∂lthetŇĎ, pdf. form√°tum√ļ e-k√∂nyvet, benne a szem√©lyre sz√≥l√≥ kulcsoddal - vagyis a legjobb tan√°ccsal amit csak adhatok neked √©s a csal√°dtagjaidnak!

Befektetés önmagadba, vagyis a kiadvány ára: 5.900 Ft.
(KLUB és VIP tagoknak: 3.900 Ft!)

 

 

Nincs veszteni val√≥d!Nincs veszteni val√≥d! Ha √ļgy √©rzed, hogy a KULCSOD nincs a seg√≠ts√©gedre, csak jelezd fel√©m √©s √Čn 1 √©ven bel√ľl k√©rd√©s n√©lk√ľl visszafizetem
az √°r√°t. √ćgy korrekt! Igaz?6 jó ok, amiért NEM halogathatod:

- tudni fogod hogyan érd el azt, amit szeretnél
- választ kapsz a korábbi életeseményeid miértjeire
- √ļj lehetŇĎs√©gek t√°rulnak fel elŇĎtted
- jobban fogod √©rezni magad a bŇĎr√∂dben
- kapcsolataid jelentŇĎsen javulni fognak
- az 1 éves garancia miatt nincs veszteni valód

+ 1 érv ha még nem vagy VIP tag: megrendelésed teljesítésével VIP tagságot szerzel. Ezzel olyan tartalmakat és szolgáltatásokat érhetsz el, amelyeket mások nem...

* még 1 érv ha van iPaded vagy Macintosh számítógéped:
A kiadványt ibooks formátumban is megkapod, így a kedvenc gépeden is el tudod olvasni!


Döntsd el Te, hogy a bölcsességed megtapasztalod,
vagy a tanácsom megfogadva megismered és akár már ma használod…

rendeld meg most!

Megrendelés


Kérlek, töltsd ki a lapot és kattints a "Kérem a kulcsom" gombra:
 

 

Felhasználói adataid:

Hogyan szeretnéd kifizetni a megrendelésed?

√Ātutal√°ssal vagy postai befizet√©ssel

(Megrendel√©sed v√©gleges√≠t√©se ut√°n e-mailben k√ľld√∂m az √°tutal√°shoz vagy a befizet√©shez sz√ľks√©ges adatokat.)

- áfás számlát kérek:

Bankk√°rty√°val

(Megrendel√©sed v√©gleges√≠t√©se ut√°n √°tir√°ny√≠talak a Bank oldal√°ra, ahol megjelenik a d√≠jbek√©rŇĎ sz√°ml√°d, melyet azonnal √©s biztons√°gosan kifizethetsz. Ebben az esetben a megrendel√©sed n√©h√°ny percen bel√ľl megkapod!)


A kulcs:
Norm√°l √°ra: 5.900 Ft
VIP/KLUB √°ra: 4.900 FtNe feledd, nincs mit vesztened!
Ha nem tetszik a tan√°csom, visszafizetem az √°r√°t!

"A megrendelés feltételeit megismertem és elfogadom!"


Ez a megrendel√©s elektronikus √ļton megk√∂t√∂tt szerzŇĎd√©snek minŇĎs√ľl, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolg√°ltat√°sok, valamint az inform√°ci√≥s t√°rsadalommal √∂sszef√ľggŇĎ szolg√°ltat√°sok egyes k√©rd√©seirŇĎl sz√≥l√≥ 2001. √©vi CVIII. t√∂rv√©ny 5. √©s 6. ¬ß-√°ban foglaltak az ir√°nyad√≥k. A szerzŇĎd√©s a t√°vollevŇĎk k√∂z√∂tt k√∂t√∂tt szerzŇĎd√©sekrŇĎl sz√≥l√≥ 1999. (II.5.) Korm√°nyrendelet hat√°lya al√° tartozik.

Megrendel√©sedtŇĎl 15 napon bel√ľl, mindenf√©le tov√°bbi k√∂telezetts√©g n√©lk√ľl el√°llhatsz!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyakran ismételt kérdések

K√ľlf√∂ldrŇĎl is megrendelhetem?
Igen! Az ehhez sz√ľks√©ges adatokat a megrendel√©sed visszaigazol√≥ level√©ben tal√°lod!

Több számítógépre is letölthetem?
Igen!

√öjratelep√≠t√©s vagy az anyag elveszt√©se eset√©n √ļjra meg kell v√°s√°rolnom?
NEM! Kérésedre az anyagot, bármikor a rendelkezésedre bocsátom.

Mi történik a megrendelés után?
1. Megrendel√©sed k√∂vetŇĎen n√©h√°ny percen bel√ľl egy visszaigazol√≥ e-mailt k√ľld√∂k, melyben megism√©tlem a megrendel√©sed adatait, tov√°bb√° r√©szletesen t√°j√©koztatlak a fizet√©si m√≥dokr√≥l. Ami lehet banki √°tutal√°s, vagy postai befizet√©s.

2. Az √∂sszeg be√©rkez√©se ut√°n, a lehetŇĎ legr√∂videbb idŇĎn bel√ľl elk√ľld√∂m neked let√∂lthetŇĎ e-k√∂nyv linkj√©t, egy√ļttal ha m√©g nem vagy VIP tag, √ļgy aktiv√°lom a tags√°god.


 

 

További kérdésed van?
Kattints ide, √∂r√∂mmel a seg√≠ts√©gedre lesz√ľnk!