ElĂ©rhetƑsĂ©geink:
hello@asztropatika.hu | 06 20 20 50 055

Az idƑsebb önmagad megköszöni majd, ha megfogadod a tanĂĄcsot...

 

 

Hogyan tehetnéd boldogabbå az életed?

 

A 90-es Ă©vek vĂ©gĂ©n volt egy idƑszak, amikor a megszokottnĂĄl több Kos jegyƱ fĂ©rfi jött el hozzĂĄm szemĂ©lyes tanĂĄcsadĂĄsra. Hogy fƑleg Kosok jöttek, a Szaturnusz tranzitja miatt (ekkor jĂĄrt a Kos jegyĂ©ben) nem volt meglepƑ, mĂĄs viszont annĂĄl inkĂĄbb


Ezek az idƑsebb Kos jellegƱ fĂ©rfiak - amĂșgy sikeres emberek voltak - nemigen hordoztĂĄk magukon a Kosok tulajdonsĂĄgait. A legkevĂ©sbĂ© sem voltak izgĂĄgĂĄk.
Nem tĂŒrelmetlenkedtek, de mĂ©g csak nem is rohantak sehova. Olyanok voltak, mint az angyalok: tĂŒrelmesek, megĂ©rtƑek Ă©s bƱbĂĄjosak! Mindez elĂ©ggĂ© feltƱnƑ volt ahhoz, hogy elkezdjem tanulmĂĄnyozni a jegyek idƑs korban bekövetkezƑ vĂĄltozĂĄsait.

Az eredmĂ©ny megdöbbentƑ volt! KiderĂŒlt ugyanis, hogy minden egyes jegynek megvan a sajĂĄt fejlƑdĂ©si irĂĄnya - vagyis az a bölcsessĂ©g, ahovĂĄ az adott jegyek szĂŒlöttei eljuthatnak. A bölcsessĂ©g Ă©rdekessĂ©ge, hogy Ă©letkortĂłl fĂŒggetlenĂŒl is megszerezhetƑ


MiĂ©rt olyan fontos ez? Gondolj csak bele! Ha most rendelkezhetnĂ©l azzal a bölcsessĂ©ggel, amivel 20 Ă©v mĂșlva fogsz, vajon mennyi mindent csinĂĄlnĂĄl mĂĄr holnaptĂłl mĂĄskĂ©pp? ValĂłszĂ­nƱleg ugyanannyit, mint amennyit a mai fejeddel megvĂĄltoztatnĂĄl a mĂșltadban.

Nos,
ez az egyedĂŒlĂĄlĂł kiadvĂĄny a bölcsessĂ©ged kulcsĂĄt adja a kezedbe.
5 bolygĂłd alapjĂĄn pontos ĂștmutatĂĄst ad, hogyan Ă©rd el hamarĂĄbb


 

Benne a legjobb tanĂĄccsal!
 


Mire jó és hogyan mƱködik ez a KULCS?

Az anyagban ĂștmutatĂĄst kapsz arra, hogyan vĂĄltozz meg. Azaz milyen tulajdonsĂĄgokat vegyĂ©l fel ahhoz, hogy a bölcsessĂ©ged elĂ©rd. Az Ășj, immĂĄron mĂĄr bölcsebb viselkedĂ©seddel: Ășj helyzeteket Ă©s lehetƑsĂ©geket fogsz - rövid idƑ alatt teremteni. ArrĂłl nem is beszĂ©lve, hogy negatĂ­v esemĂ©nyek tucatjait kerĂŒlöd majd el, amelyeknek cĂ©lja Ă©ppen az lett volna, hogy ĂĄltaluk rĂĄtalĂĄlj a bölcsessĂ©gedre
.
“60 Ă©ves elmĂșltam, mĂĄr kellƑen bölcs vagyok!”

Így igaz. És ez az anyag nagyon jĂł visszajelzĂ©s lesz a szĂĄmodra, hogy mennyit Ă©rtĂ©l el mindabbĂłl a bölcsessĂ©gbƑl, amit a SORS megĂ­rt. Ugyanakkor ne felejtsd el, hogy vĂĄrnak mĂ©g rĂĄd ajtĂłk, amelyeket 20 Ă©v mĂșlva örömmel kinyitnĂĄl 

FIGYELEM!
A kiadvĂĄny hasznĂĄlatĂĄhoz 5 bolygĂł (Nap, Hold, MerkĂșr, VĂ©nusz, Mars) jegyhelyzetĂ©t kell ismerned! Vagyis azt, hogy melyik jegyben ĂĄlltak a szĂŒletĂ©sed pillanatĂĄban. Ha ezt nem ismered, Ășgy az anyagban több segĂ­tsĂ©get is talĂĄlni fogsz. A kiadvĂĄny hasznĂĄlatĂĄhoz ezen kĂ­vƱl semmi mĂĄsra nem lesz szĂŒksĂ©ged!

 


Most figyelj, mert ez még nem minden...

BĂĄr a kiadvĂĄny szemĂ©lyre szĂłlĂł, ettƑl fĂŒggetlenĂŒl NEM KELL a csalĂĄdtagjaidnak kĂŒlön megrendelned! Ugyanis az 5 bolygĂł minden jegyre vonatkozĂł tanĂĄcsĂĄt megtalĂĄlod benne, Ă­gy a kiadvĂĄnyt Ɛk is hasznĂĄlni tudjĂĄk! (EzĂ©rt nem kell megadnod a megrendelĂ©skor a szĂŒletĂ©si adataid!)


 

Hugyan jutok hozzĂĄ?

 

MegrendelĂ©s utĂĄn kapsz egy letölthetƑ, pdf. formĂĄtumĂș e-könyvet, benne a szemĂ©lyre szĂłlĂł kulcsoddal - vagyis a legjobb tanĂĄccsal amit csak adhatok neked Ă©s a csalĂĄdtagjaidnak!

Befektetés önmagadba, vagyis a kiadvåny åra: 5.900 Ft.
(KLUB Ă©s VIP tagoknak: 3.900 Ft!)

 

 

Nincs veszteni valĂłd!Nincs veszteni valĂłd! Ha Ășgy Ă©rzed, hogy a KULCSOD nincs a segĂ­tsĂ©gedre, csak jelezd felĂ©m Ă©s Én 1 Ă©ven belĂŒl kĂ©rdĂ©s nĂ©lkĂŒl visszafizetem
az árát. Így korrekt! Igaz?6 jó ok, amiért NEM halogathatod:

- tudni fogod hogyan érd el azt, amit szeretnél
- vålaszt kapsz a koråbbi életeseményeid miértjeire
- Ășj lehetƑsĂ©gek tĂĄrulnak fel elƑtted
- jobban fogod Ă©rezni magad a bƑrödben
- kapcsolataid jelentƑsen javulni fognak
- az 1 Ă©ves garancia miatt nincs veszteni valĂłd

+ 1 érv ha még nem vagy VIP tag: megrendelésed teljesítésével VIP tagsågot szerzel. Ezzel olyan tartalmakat és szolgåltatåsokat érhetsz el, amelyeket måsok nem...

* még 1 érv ha van iPaded vagy Macintosh szåmítógéped:
A kiadvånyt ibooks formåtumban is megkapod, így a kedvenc gépeden is el tudod olvasni!


Döntsd el Te, hogy a bölcsességed megtapasztalod,
vagy a tanĂĄcsom megfogadva megismered Ă©s akĂĄr mĂĄr ma hasznĂĄlod


rendeld meg most!

Megrendelés


Kérlek, töltsd ki a lapot és kattints a "Kérem a kulcsom" gombra:
 

 

FelhasznĂĄlĂłi adataid:

Hogyan szeretnéd kifizetni a megrendelésed?

Átutalåssal vagy postai befizetéssel

(MegrendelĂ©sed vĂ©glegesĂ­tĂ©se utĂĄn e-mailben kĂŒldöm az ĂĄtutalĂĄshoz vagy a befizetĂ©shez szĂŒksĂ©ges adatokat.)

- åfås szåmlåt kérek:

BankkĂĄrtyĂĄval

(MegrendelĂ©sed vĂ©glegesĂ­tĂ©se utĂĄn ĂĄtirĂĄnyĂ­talak a Bank oldalĂĄra, ahol megjelenik a dĂ­jbekĂ©rƑ szĂĄmlĂĄd, melyet azonnal Ă©s biztonsĂĄgosan kifizethetsz. Ebben az esetben a megrendelĂ©sed nĂ©hĂĄny percen belĂŒl megkapod!)


A kulcs:
NormĂĄl ĂĄra: 5.900 Ft
VIP/KLUB ĂĄra: 4.900 FtNe feledd, nincs mit vesztened!
Ha nem tetszik a tanĂĄcsom, visszafizetem az ĂĄrĂĄt!

"A megrendelés feltételeit megismertem és elfogadom!"


Ez a megrendelĂ©s elektronikus Ășton megkötött szerzƑdĂ©snek minƑsĂŒl, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgĂĄltatĂĄsok, valamint az informĂĄciĂłs tĂĄrsadalommal összefĂŒggƑ szolgĂĄltatĂĄsok egyes kĂ©rdĂ©seirƑl szĂłlĂł 2001. Ă©vi CVIII. törvĂ©ny 5. Ă©s 6. §-ĂĄban foglaltak az irĂĄnyadĂłk. A szerzƑdĂ©s a tĂĄvollevƑk között kötött szerzƑdĂ©sekrƑl szĂłlĂł 1999. (II.5.) KormĂĄnyrendelet hatĂĄlya alĂĄ tartozik.

MegrendelĂ©sedtƑl 15 napon belĂŒl, mindenfĂ©le tovĂĄbbi kötelezettsĂ©g nĂ©lkĂŒl elĂĄllhatsz!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyakran ismételt kérdések

KĂŒlföldrƑl is megrendelhetem?
Igen! Az ehhez szĂŒksĂ©ges adatokat a megrendelĂ©sed visszaigazolĂł levelĂ©ben talĂĄlod!

Több szåmítógépre is letölthetem?
Igen!

ÚjratelepĂ­tĂ©s vagy az anyag elvesztĂ©se esetĂ©n Ășjra meg kell vĂĄsĂĄrolnom?
NEM! Kérésedre az anyagot, bårmikor a rendelkezésedre bocsåtom.

Mi történik a megrendelés utån?
1. MegrendelĂ©sed követƑen nĂ©hĂĄny percen belĂŒl egy visszaigazolĂł e-mailt kĂŒldök, melyben megismĂ©tlem a megrendelĂ©sed adatait, tovĂĄbbĂĄ rĂ©szletesen tĂĄjĂ©koztatlak a fizetĂ©si mĂłdokrĂłl. Ami lehet banki ĂĄtutalĂĄs, vagy postai befizetĂ©s.

2. Az összeg beĂ©rkezĂ©se utĂĄn, a lehetƑ legrövidebb idƑn belĂŒl elkĂŒldöm neked letölthetƑ e-könyv linkjĂ©t, egyĂșttal ha mĂ©g nem vagy VIP tag, Ășgy aktivĂĄlom a tagsĂĄgod.


 

 

Tovåbbi kérdésed van?
Kattints ide, örömmel a segĂ­tsĂ©gedre leszĂŒnk!