El√©rhetŇĎs√©geink:
hello@asztropatika.hu | 06 20 20 50 055

Hogyan lehetek VIP tag?

A VIP tags√°g egy INGYENES √©s automatikusan j√°r√≥ szolg√°ltat√°s - r√©szemrŇĎl a h√°la az Asztropatika megrendelŇĎi sz√°m√°ra. Vagyis m√°r egyetlen megrendel√©ssel is VIP tagg√° v√°lhatsz.

Legy√©l mindenhez hozz√°f√©rŇĎ VIP tag Te is!
A szem√©lyre sz√≥l√≥ kiadv√°nyokat itt tal√°lod: R√≥lad sz√≥l! 
Az oktat√≥anyagokat pedig itt: Tud√°sanyagok


ui:
A tagokkal ellent√©tben a VIP tagoknak nincs √©ves tagd√≠juk! Bizalmuk√©rt cser√©be az ŇĎ tags√°guk: INGYENES √©s √ĀLLAND√ď.
 

Címkék

A VIP tagok kedvencei

 • Jupiter k√∂nyve

  Ez a k√∂nyv abban ny√ļjt neked seg√≠ts√©get, hogy a kegyeibe f√©rkŇĎzve megh√≥d√≠tsd azt a bolyg√≥t, akihez a vil√°gon mindenki im√°dkozik. T√∂bbek k√∂z√∂tt megtudhatod, mi√©rt nincs a vil√°gban igazs√°g, √©s mi√©rt nem lehet√ľnk egyenlŇĎek.
 • K√ľldet√©ssel sz√ľlett√©l!

  √Ėnmagadban hinni az egyik leg√©rt√©kesebb F√∂ld√∂n szerezhetŇĎ tulajdons√°god, ami egyben bel√©pŇĎ ahhoz, hogy a k√ľldet√©sedre r√°tal√°lj. Sok m√°s mellett ebben k√≠v√°n a seg√≠ts√©gedre lenni ez a k√∂nyv‚Ķ
 • Gondolkodj √©s teremts!

  EbbŇĎl a kiadv√°nyb√≥l, sok m√°s √©rdekess√©g mellett a teremt√©s k√∂nnyen haszn√°lhat√≥ technik√°j√°t ismerheted meg. A benne l√©vŇĎ tan√°csok √©s m√≥dszerek az eg√©sz √©letedre j√≥ hat√°ssal lesznek majd‚Ķ
 • Szem√©lyes szinted

  A k√∂nyvben l√©vŇĎ √©lettervezŇĎ √©s megval√≥s√≠t√≥ rendszer nem k√©nyszer√≠t r√°d semmit! Nem mondja meg hogyan kell √©lned vagy mit kell szeretned. A c√©ljaid seg√≠t megval√≥s√≠tani - az √∂sszes √©letter√ľleteden!

Facebook