Elérhetőségeink:
hello@asztropatika.hu | 06 20 20 50 055

Nevezhetném magam bárminek, csakhogy elhidd mindazt, amit tanítok és írok. De nem teszem!


Buzsáki Gábor vagyok, 1972 május 11-én reggel 8 óra 24 perckor születtem Budapesten a Tétényi úti kórházban, és ha az oldal alján lévő születési horoszkópomra ránézel láthatod, hogy összességében nézve semmivel sem több vagy jobb nálad. Hiszen hozzád hasonlóan az én képletemben is ugyanazok a bolygók állnak.

Vagyis vannak életterületek ahol otthon érzem magam, és olyanok is, ahol keresem - és nem mindig találom
a helyem...

Az egyik ilyen terület: a beszéd. (lásd lent az Ikrek jegyében lévő támadott Szaturnuszt!)

Ha már találkoztunk tudod, - néha gyorsabb a fejem, mint a szám (lásd: az Ikrek uralkodó bolygója a Merkúr a kapkodó Kos jegyében), s ilyenkor bizony dadogok. Persze ha beszélgetnénk, ezt nem mindig vennéd észre. Nem azért, mert kinőttem volna - egyszerűen csak...

Mivel mindig is vonzott a jövő megfejtésének titka, - ezért úgy döntöttem, ha már a SORS-tól citromot kaptam, limonádét készítek belőle. Azaz másoknak tanácsokat adva, azért is beszélni fogok, - és abból fogok megélni,
amiben a leggyengébb vagyok! (lásd az akaratos születési uralkodóm: a Kos Holdam!)

Az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy a képletemből tudtam, hogy hol és miben érhetek el sikereket (X. házban a Merkúr - kommunikáció, beszéd, írás stb.). Persze így sem volt egyszerű - viszont a bátorságomnak köszönhetően, olyan képességemet is sikerült felszínre hoznom, ami végeredményben a sikereim záloga lett. Bizonyos szavakat ugyanis nem mindig tudtam elsőre, néha még másodszorra sem kimondani, ezért jó néhány szóra: szinonimákat kellett keresnem!A végeredmény az lett, hogy amikor beszéd közben egy “kimondhatatlan” szóhoz értem, azonnal lecseréltem egy “kimondható” szinonimára - így a beszédhibámból rajtam kívül, nem igen vettek észre semmit... mindemellett a szókincsem, folyamatosan bővült!
 Egyébként ekkor jöttem rá a Hold időzítő hatására is: megfigyeltem ugyanis, hogy bizonyos Hold állásoknál szinonimákra sincs szükségem, máskor pedig a szinonimák sem segítettek.

Szóval,
húszonegynéhány évesen kicsit döcögősen, - akarom mondani dadogósan elkezdődött a tanácsadói karrierem. Tényleg! Így utólag visszagondolva, nem is tudom, hogy az ügyfeleim mitől lepődtek meg jobban: a fiatalságomtól vagy a beszédemtől? Kezdetekben még Tarot kártyát használtam, majd később fokozatosan tértem át az általam kidolgozott Asztronumerológiára. Az Asztrológiával már ekkor is dolgoztam, de csak nagyon kevés ügyfelemnél, hiszen a születési képletek kézi felrajzolása időigényes feladat volt. A számítógépek elterjedésével viszont megnyílt az út, az Asztrológia felé.

2000 után érdeklődni kezdtem az internet iránt (lásd Nap a 11. házban, analóg a Vízöntő jegyével!). 

Muszáj volt, ugyanis mindig is tudtam, hogy egyszer el fog majd jönni a pillanat...

.. amikor már nem tudok újat mondani - és akkor lépnem kell.

Miért kellett lépnem?
Kezdetekben csak én éreztem azt, hogy ismétlem önmagam - igaz, a dadogás miatt ezt folyamatosan... - de biztos voltam abban, hogy később már azok is érezték volna, akik a bizalmukkal megtisztelnek. És ez nagy probléma lett volna, hiszen a számomra terhes ismétlések mögött már nem lett volna lélek, sem pedig szív...

Úgyhogy számos média szereplőt, színészt, politikust és 15 ezernél is több ügyfelet a hátam mögött hagyva, fokozatosan az internet felé fordultam.
Eleinte tartottam a váltástól, mert úgy gondoltam: az internet egy arctalan világ - ahol nem lesz lehetőségem fejlődni. Ma már tudom, óriásit tévedtem.

Noha számos tanfolyamot elvégeztem, kismillió könyvet elolvastam, - mindezek ellenére egyik sem ér fel mindazzal amit egykoron az ügyfeleimtől kaptam, s most az olvasóimtól - azaz tőled kapok. 
S ez nem más, mint a tapasztalat és a bizalom. Igyekszem is mindent megtenni azért, 
hogy az előbbit átadhassam, az utóbbit pedig soha el ne veszítsem.

Ezek után, milyen is vagyok Én?
Egészen pontosan ilyen:

Buzsáki Gábor - születési horoszkóp

 

ui:
Ha szeretnéd, hogy a tapasztalataim neked is átadjam,
akkor kérlek …

 

Csatlakozz hozzánk Te is!

Címkék

A VIP tagok kedvencei

 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.
 • Küldetéssel születtél!

  Önmagadban hinni az egyik legértékesebb Földön szerezhető tulajdonságod, ami egyben belépő ahhoz, hogy a küldetésedre rátalálj. Sok más mellett ebben kíván a segítségedre lenni ez a könyv…
 • Gondolkodj és teremts!

  Ebből a kiadványból, sok más érdekesség mellett a teremtés könnyen használható technikáját ismerheted meg. A benne lévő tanácsok és módszerek az egész életedre jó hatással lesznek majd…
 • Személyes szinted

  A könyvben lévő élettervező és megvalósító rendszer nem kényszerít rád semmit! Nem mondja meg hogyan kell élned vagy mit kell szeretned. A céljaid segít megvalósítani - az összes életterületeden!

Facebook