Mindegyik bolygónak megvan a saját története és hatása. Kétségtelen, hogy közülük is az egyik legérdekesebb a Neptunuszé. Nem véletlen, hiszen bizonyos hatásokat nem is ott vált ki, ahol éppen jár...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Először jársz itt?

Üdvözlő ajándékcsomag
Korábbi bejegyzések

 

Személyre szóló
és egyéb kiadványok:

Születési horoszkóp
Területi Asztrológia

Megvalósító csomag

Siker 12 lépésben

Időzítés

 

NAGY tudás, kicsi áron:
(otthoni tanulásra!)

Asztrológia tanfolyam
Asztronumerológia

Mesterfogások #1

Adottságok modul

Életterületek modul

Tranzitok modul

Szinasztria modul


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vitaminokban partnerünk:

 

Természetből. Neked!

Neptunusz D

2012-11-11 12:22 / Szerző: Buzsáki Gábor

Mindegyik bolygónak megvan a saját története és hatása. Kétségtelen, hogy közülük is az egyik legérdekesebb a Neptunuszé. Nem véletlen, hiszen bizonyos hatásokat nem is ott vált ki, ahol éppen jár...

A reggeli órákban a Neptunusz D, vagyis direkt mozgásba váltott. Önmagában ez nem nagy esemény, hiszen a bolygó megfoghatatlanságából eredően, kevesen vállalkoznak arra, hogy konkrét eseményeket társítsanak hozzá. Pedig lesznek...

A Vénusz felsőbb oktávjának is tartott Neptunusz alapvetően egy harmonikus bolygó, azaz inkább pozitív események és hatások kisérik az útját.

Jelenlegi irányváltását akkor fogod jelentősebben megérezni, ha a születési horoszkópodban az Aszcendensed vagy az MC tengelyed a Halak jegyében áll.
(A többiek is megérzik, erről lentebb...)

Nos,
Halak Aszcendens esetén a megérzéseid lényegesebben megbízhatóbbá válnak (érdemes is lesz rájuk hallgatnod!). Események szintjén - a 2013. június 7-ig tartó tranzit idején - számos olyan dologgal találkozol majd, amelyek csak úgy megtörténnek vagy megoldódnak. A hangulatod és a lelkiállapotod látványos javulásnak indul!

Halak MC esetén csőstűl jönnek a jobbnál jobb ötletek és lehetőségek! Szakmai tekintetben egy igen termékeny és eredményes 7 hónap előtt állsz, amit még elrontani sem tudnál. Egyszerűen csak hallgass a megérzéseidre - az első ösztönös érzésedre!


Oké, nézzük a többieket!

Születési képletedben a Halak jegyében kezdödő házad a Neptunusz köddel borítja be. Azaz védelem alá helyezi. A házzal kapcsolatos életterületeiden ezért különösebb események NEM fognak bekövetkezni. Ellenben...

..a Vízöntő jegyében kezdödő házadban!

Nem is olyan rég a Neptunusz még a Vízöntő jegyében járt, vagyis a jegyet éveken keresztül köddel árasztotta el. A Vízöntő jegyében lévő köd nem egyik napról a másikra tűnik el - ehhez bizony hosszú évekre van szükség! Most hogy a Neptunusz már a Halak jegyében jár, így a Vízöntő jegyében lévő köd szépen lassan - elsősorban a Neptunusz direkt mozgása idején - feloszlik.

A Vízöntő jegyében lévő köd feloszlása annyit jelent, hogy olyan dolgok kerülnek a felszínre, amit a jegyhez társítható életterületeiden (a köd miatt) nem vettél észre.
Gyakorlatilag ez az adott életterületeken felébredést jelent. Az ébredés nem minden esetben jó - legalábbis az elején nem - később azonban jóvá válik, hiszen a korábbi köd védelmi szerepét, az a racionalitás fogja leváltani, amit a Neptunusz miatt fogsz megtanulni.

Tudod?! Minden dolognak van egy ellen oldala is. A Neptunusz valóban álmodozásra (köd) sarkal ott ahol éppen jár, viszont racionalitásra is nevel azokban a jegyekben ahol korábban járt...


Összefoglalva:

A Neptunusz direkt mozgása 2013. június 7-ig tart. Ha a születési horoszkópodban az Aszcendens vagy az MC a Halak jegyében áll, akkor ez idő alatt számos pozitív - néha álomszerű - eseményre számíthatsz. Mindezek mellett és minden más esetben érdemes figyelned a Vízöntő jegyében kezdödő házadra, ugyanis a Neptunusz ezeken a területeken NAGY felismerésekkel próbál racionalitásra nevelni.


VIP tag vagy? Szólj hozzá Te is!
Katalin szerint:
2012.11.11 12:35
Kedves Gábor!
Nekem a Halak közrezárt jegy, a Vízöntőben kezdődik a 12. házam. Ez mit jelenthet? Titkokat fogok felismerni, vagy az egyedüllét előnyeit? Kérlek szépen segíts. Előre is nagyon szépen köszönöm.
Szilvi szerint:
2012.11.11 12:41
Szia Gábor!

Nekem a 9 házam kezdődik a Halakban. Jelenleg a Neptunusz a Holdammal tranzittál a 8 as házban! Vízöntő a 7 és a 8 as házamban kezdődik.Ezenfelül a képletemben a Neptunuszom trigon fényszöget vett az MC-re?Ez vált ki eseményt? Köszi Szilvi
andi szerint:
2012.11.11 12:41
Kedves Gábor, ha jól értem, akkor arról van szó, hogy a radixomban a 3. ház vagyis ha egy szóval összefoglalva a kommunikáció házában számíthatok arra, hogy felszáll a köd? El nem tudom képzelni mit fog okozni, mert saleses területen dolgozom egész nap beszélek és elég hatékonyan. Ebben a házban nincs bolygó, csak egy leszálló holdcsomópont. Ha jól gondolom, akkor ez a pont az előző életekben megtanult feladatot jelöli, míg vele szemben a felszálló pedig a oroszlános 9. házban arra ad választ, hogy mit kell megtanulnunk ebben az életünkben...Ergo a Neptunus és a csomópontok esetemben segítenek fejlődni adott házban? Akár külföld felé?
marianna szerint:
2012.11.11 12:44
Kedves Gábor! Nagyon részletes volt ez az írásod...kicsit aggodalmat keltett bennem...hogy képes leszek e a változtatásokra....szeretném ha válaszolnál a kérdésemre....Az MC-m skorpió 9es házban rajta van a neptunon.....vizöntő az ascendensem (rák nap),..és az első házam teljesen vizöntő és halak...Az eleje és a vége mindkét oldalon 3-3 fokra...vannak alkoholproblémáim főleg ha a neptun feszült fényszögekben van,...teliholdkor...(ráadásul ujholdkor születtem...a nap együttáll a holddal a rákban..)próbálom kezelni a dolgot..de extrémebbnél extrémebb dolgokat csinálok olyankor ami nem mindig negatív...sokszor visz előrébb...csak a módszer nem jó...ezt én érzem...van hogy 3hétig semmi...utánna kéthétig elemezem a dolgokat....A kérdésem az..hogy ez az időszak támogató jellegű e nekem ..vagy elsodorhat olyan irányban..amibe nem kellene...az extrémitást az a baj viszont..hogy élvezem is néha...Szerinted??Várom válaszod..véleményed...mert ez egész eddigi életemben központi kérdés volt..(MC)már kérdeztelek is...a skorpió 9es ház miatt..akkor azt válaszoltad...utazás...eddig kis változás van...de nem látom az alagút végét egyenlőre....köszönöm..üdv.. Marianna
inti szerint:
2012.11.11 12:54
Kedves Gábor!
A 11.házam kezdődik a vízöntőben és itt van a Merkúr is..ez mit jelent számomra?..
köszönettel
Inti
marianna szerint:
2012.11.11 12:56
Ne haragudj még sgyet szerettem volna kérdezni de ez lemaradt...az egyik ismerősömnek ma van a születésnapja..és ő az egyetlen akit ismerek akinek szintén rajta áll az MC-jén a neptun...persze IVÓCIMBORÁK vagyunk...neki is van baja az itallal...Ezt nem ugy kell elképzelni hogy lezüllött..elhanyagolt nemtörődömek vagyunk...van aki titkolja...ezt néha el kell ismerni...hazudhatnánk is..de nem lehet..mert ez igenis része az életünknek...a társasági életnek..stb,...csak mi megbolondulunk..és alig tudunk lejönni róla pár napig..utána szünet...de idővel ujra kezdődik..ezt egyenlőre nem tudjuk kezelni....Ő korpió nap..szaturnusz...és az mc bak-neptun..az egyesházban a felszálló csomópontja van...egyébként neki az első 6 háza teljesen üres...Nem tudom mi lesz ...de valamitől vibrál a levegő most...Várom a véleményed..hátha más is érez néha neptunhatást...
Katalin szerint:
2012.11.11 13:01
Kedves Gábor!

Előre bocsájtom, hogy amit most írni fogok, azért - esetleg - többen is kinevetnek majd, amin nem is csodálkozom. Más helyében valószínűleg én is ezt tenném, de ... mindjárt leírom a sztorit.

Halak Ascendenssel, ebből következően pedig Neptunusz születési uralkodóval rendelkezem, a köd tehát a 12. házamban kezd felszállni. Nem igazán tudom elképzelni, hogy ez mit jelent ... de van egy ennél fontosabb/különösebb dolog is, ami éppen tegnap történt (VAJON VÉLETLENÜL?).
Bő 3 hét múlva a tranzit Szaturnusz a radix Neptunuszomat fogja érinteni ... ezt már korábban megbeszéltük, hogy pozitív dolgokat fog hozni.
Nos, tegnap este, néhány órával azelőtt, hogy a Neptunusz irányt váltott volna, kaptam egy SMS-t egy ismeretlen angol számról, hogy nyertem egy nagy összeget. Ez önmagában elég nevetséges hír és talán mindannyiunkkal előfordult már ilyen kacsa, de ... komolyan mondom, hogy - ismerve a Neptunusz közelgő, órákon belül bekövetkező irányváltását, valamint Veled való korábbi levelezéseinket, melyben Te is olyan csodákról írtál, melyekre álmomban sem gondolnék - nos, tegnap este egy ilyen, akár csodának is beillő dolog történt.
Kár, hogy ez az SMS csupán a hiszékeny emberek átverése lehet, de ne nevess ki ... most az egyszer mégis bízni kezdtem ... hátha igaz. Annál is inkább, mivel - munka híján - néhány hét múlva komoly anyagi gondok elé nézek majd.
Van erről valami véleményed és ha igen, akkor mit mondasz róla, még mielőtt végleg kitörlöm az SMS-t?
Előre is köszönöm, ha válaszoddal megtisztelsz és kérlek ne nevess ki a naivitásomért!
Üdvözlettel: Kati
Eszter szerint:
2012.11.11 13:09
Kedves Gábor,
Halak Nap, Oroszlán Aszcendensem van, és a Neptun a Napom körül kószál a 8-as házban (következő évi szolár horoszkópomban pont együtt fog állni vele). Vízöntőben VII,8 házak kezdődnek, Halakban a 9-es. A radix Neptunusz a Nyilasban áll, bezárt jegyben az 5-ös házban, kvadrátban a radix Halak Merkúrral (8-as házban). Mire figyeljek most?
Köszönöm szépen, Eszter
Andrea szerint:
2012.11.11 13:10
Nálam elég kézzelfoghatóan nyilvánult meg a megfoghatatlan Neptun :).
Az MC-men ácsorog. Amikor hátrálni kezdett, szinte napra pontosan (júni 1. )megszűnt a munkahelyem, kíváncsi vagyok most mit hoz...
Dóra szerint:
2012.11.11 13:29
Kedves Gábor, nekem az lenne a kérdésem, mi van akkor, ha a vízöntőben nem kezdődik ház?
Válaszát előre is köszönöm!
Mona szerint:
2012.11.11 13:50
Kedves Gábor!

Egyik kérdésem az lenne nekem is, hogy mi van amikor a Vízöntő közbezárt jegy (3-as ház)és nem kezdődik benne ház? Másik kérdés, mi van amikor a Halak a 4. ház, jelenleg Szolár Neptunusz az IC-nél és a felszálló Hold (radixban)is itt van pont rajta az ICn. Milyen védelem ez? Család, gyökerek, felszálló Holddal kapcsolatos feladatok....stb? Ha az IC van Halakban ott nem tesz semmit a Neptunusz (hasonlóan az MC és Asc-hez)?
Köszönöm: Mona
Mona szerint:
2012.11.11 13:56
Most válaszolok magamnak...közbezárt jegynél nem történik semmi, vagyis nem fog lehullani semmilyen lepel, mert nincs szükség ébresztőre?!:-D Vagy ilyenkor (bár nem kezdődik benne ház, viszont benne van a házban) nézni kell az uralkodó bolygóját hol helyezkedik el, vagy fényszögkapcsolatát? Vagy egyszerűen csak mázli és nem okoz semmit a Neptunusz itt:-))
Judit szerint:
2012.11.11 13:58
Kedves Gábor!!! Szinte csak ism. ism. ism..... magamat!!! A Vizöntő a 2. házamba volt a születési képletemben. Ugyanúgy mint a Nap+ a Hold+ a Merkur... 2 hete hirdetem a házam, közvetitővel is meg a Neten 13 helyen!!! Ugye sikerül hamar elednom???
Anita szerint:
2012.11.11 17:01
Szia Gábor, izgalmasan hangzik, de mit jelent ez konkrétabban? Nekem a 7.házam van a Halak- Szaturnuszban.Vízöntő 6. ház. Köszi!
Erika szerint:
2012.11.11 17:12
Kedves Gábor!

Halak Mc-m van (Kos nap, Rák Asc) és már 1,5 év nincs munkám. Remélem, most sikerül!!!

Erika
Jutka szerint:
2012.11.11 17:29
Kedves Gábor!

Köszönöm a tájékoztatást, de megmonsom őszintén, hogy én ehhez tök béna vagyok.

Üdvözlettel
Jutka
Ildikó szerint:
2012.11.11 17:37
Kedves Gábor!
Oroszlán nap,halak ASc és a neptunusz,érzem,hogy valami bizsereg minden nap kapok valami pozítiv sugallatott,csak az a kérdésem, hogy bízhatok-e az álmaiban,na és persze a megérzéseimben??,mert most már nagyon rám férne ennyi megpróbáltatás után, de ugye tudod, hogy Én soha nem adom fel!,de várom a válaszod!!Köszönettel:Ildikó
Zita szerint:
2012.11.11 17:57
Szia Gábor!

Ha a születési radixomban a Neptunusz trigonban áll a születési uralkodómmal a Marssal, akkor mennyire erős hatásra számíthatok!
Puszi Zita
Gyula szerint:
2012.11.11 18:21
Kedves, Gábor az utóbbi időben hétről -hétre figyelemmel kísérem a publikációkat, meg kell mondjam, hogy ámulatba ejt a tudományod. Nos, én rendelkezem régről, egy grafológiai elemzéssel az elmúlt 12-év távlatában. Igaz annak végkifejlete nélkül ugyan, de úgy érzem, hogy annak minden pontja hiteles és az idén még megerősödik, vagy lejár. Itt elsősorban a szubjektív párkapcsolati elemzés témájában, (amely a számomra, perpillanat a legfontosabb) akkoriban előadottak értelmében el fogok válni és mindent, itt hagyok. Egy külföldi hölgy személyével találom meg a saját boldogságom kiteljesedéséhez vezető utat. Ami érdekes, hogy nemrégiben ismerkedtem meg azzal a Nővel aki, egyéb iránt, minden tekintetben megfelel az elvárásaimnak. Azonban a dolog pikantériája, hogy a téma, minden oldalról, teljes mértékben beleillik az előrejelzés metódusába. Ugyanakkor, csak azért jegyzem meg, itt eme történéseket, mert a Hölgy a Vízöntő jegyben született, Mérleg ASC-vel. :)
Ákos szerint:
2012.11.11 19:40
Gábor,igen jók a bejegyzések,de ha lehetne egy javaslatom,arról nem lehetne egy jövőbeli kiadványt csinálni,hogy mi a helyzet akkor ha egy ház akkora,hogy több jegyet is magábafoglal?
marianna szerint:
2012.11.11 19:49
Mint nekem Kedves Ákos...előzőekben írtam..Első házam vizöntő-halak...a legnagyobb az egész képletben...csak a felszálló csomópont...mcn a neptun...
Timi szerint:
2012.11.11 20:48
Kedves Gábor!
Nagyon tetszenek az írásaid, a mostani különösen. : -) Halak az ASC-m és nagy örömmel olvastam, hogy álomszerű események is történhetnek. Rám is férne, mert az utóbbi időben elég sok megpróbáltatás ért. Észrevettem, hogy megérzéseim is erősebbek lettek és eddig mindig helyesek voltak. : -)
Krisztina szerint:
2012.11.11 21:48
Kedves Gábor! Kos napom van és az 1-es házam fele van a vízöntőben. Ez vajon kihat a festői/festészeti terveimre? Visszavet vagy előre visz? Előre is köszönöm a válaszod. :)
Krisztina szerint:
2012.11.11 21:50
Ez lemaradt a Neptunusz a skorpióban van nálam. :)
Orsi szerint:
2012.11.11 22:11
Kedves Gábor! Halak- közbezárt jegy a 12. házban és a ház csúcsa a Vízöntőben kezdődve? (Uránusz VII. házban, Szaturnusz retrográd az 5-ben.) Köszönöm!
Mara szerint:
2012.11.12 00:06
Sziasztok!
Páran kérdeztétek, mi van, ha nem kezdődik ház a Halakban és/vagy a Vízöntőben. A választ a Köd előttem, feladatok utánam... című bejegyzésben találjátok :-)
Mara
luca házi szerint:
2012.11.12 00:24
Szia Gábor! Nekem ahogy tudom az 5 házban kezdödik a vizöntöben és a vénusz az elején csücsül...a neptun a scorpioban asszem 2 ház eleje...a halak 6 ház elsö fokán a holdan..ez mit jelent ????Köszi ha tud valaki válaszolni!!!
..eddig is a kötél végén táncoltak az idegeim,de amiota uralmi csere volt,(Pedig jo voltam)még rosszabb lett...a Pluto olyan szinten kicsinál,hogy komolyan,már nincs eröm talán felállni,pedig muszály...felelösség van rajtam nem is kicsi....De ilyen pocsék 3-4 évem rég nem volt!!!Mikor lesz már vége???Bak nap ,szüz-utso-mérleg 1 fokán asc .halak hold. 8-9 ház az ikrek..neptun scorpioba 2házban..Monddj lécci valami biztatót kérle,mert Mur-nak megyek....Köszönöm szépen.Luca
Amugy superek amiket irsz ,csodálom az erődet és a kedvességed is.Ritka manapság az ilyen ember mint Te.A legjobbakat kivánom szeretettel.üdv luca

Károly Gábor szerint:
2012.11.12 01:02
Kedves Gábor
Írásodból arra következtetek, hogy ez a pozitív fordulat, ami a halak asc.-emet éri, az egyben az I. házam. Tehát személyiségem, képességeim ködbe borulása nem fogja az ASC-ra vonatkozókat gátolni?
Gábor
Jandera szerint:
2012.11.12 08:39
Kedves Gábor!

Nagyon jó a bejegyzés és köszönöm a jó híreket :) (Halak az MC-m).

Üdv

Jandera
Ibolya szerint:
2012.11.12 12:01
Kedves Gábor!
Csak annyit tudok Rák jegyében születtem,ascendensem Bika!
Tegnap reggel óta ami bizonytalannak látszott rövid időn belül a számomra kedvező fordulat áll elő!Lehet ,hogy jókor vagyok jó időben?
Enikő szerint:
2012.11.12 13:43
Az álmodozás azért fontos, mert egyrészt segít kivárni a megvalósulás, a racionalitás idejét, másrészt pedig éppen a racionalitás előzménye a tervezgetés, álmodozás. Amikor egybe ér a ráció az álommal, az a két pólus kisülése, vagy egyesülése, vagy végre a megvalósulása a Paradicsomnak. /kezdete!!!, hiszen ez is folyamat elejével és valamikori végével/ A nehéz időszak: a hajnal előtt legsötétebb az éjszaka. Ahogyan a tavaszt is megelőzi a mag érése a talajban. Ott van.
Buzsáki Gábor szerint:
2012.11.12 14:34

KÖZREZÁRT JEGYEK esetén...
a hatások alig vagy egyáltalán nem lesznek érzékelhetők.


#Katalin 2012.11.11 12:35
Bizonyos problémákat a tranzit hatására tisztán fogsz látni. Ez a tranzit megoldást jelez a problémáidra.

#Szilvi 2012.11.11 12:41
Valószínűleg kivált eseményeket, a Hold miatt például az anyaság illetve az otthon is szerepet kaphat. Pozitív eseményekre gondolj!

#andi 2012.11.11 12:41
Egy ilyen jelentése is lehet (külföld), mindenesetre a kommunikációd letisztult lesz. 
 
#marianna 2012.11.11 12:44
Az alagút végét mindenképpen jelezni fogja a Neptunusz - azzal nem lesz gond! A szélsőségesség viszont a SKORPIÓ MC-d miatt van. Viszont... az, hogy jelenleg a jegyben tartózkodik a Szaturnusz egyben megoldás is lehet a problémádra. Azaz az elkövetkező 2 évben - amíg a jegyben lesz - minden esélyed adott lesz, hogy végleg önmagadra találj. Ismerősödnek is hasonlót válaszolnék. Ráadásul Ő a Skorpió Nap miatt erőteljesebben érintett. Vagyis a jelenlegi hatások mögött nem a Neptunusz áll, hanem a Szaturnusz...

#inti 2012.11.11 12:54
Barátok... álmok... ezekkel kapcsolatban fogsz tisztán látni, illetve nagy felismeréseket megtapasztalni. Ne ijedj meg, végeredményben ez csak jót jelent! A Merkúr viszont az jelzi, hogy ezek a felismerések beszélgetések útján érnek majd téged. Vagyis nem események váltják ki.  
 
#Katalin 2012.11.11 13:01
Egyáltalán nem tartalak naivnak és nagyon szépen leírtad a Neptunuszi hatást! Az egészben az a legmeglepőbb, hogy pontosan ilyen események érnek majd, s lesz közöttük olyan is, ami IGAZ lesz... Az SMS dolog valószínűleg nem az, de nem kell sokat várnod, jön hamarosan az igazi is!

#Eszter 2012.11.11 13:09
A VII. (külvilág, társ, színpad) és a 8. házra figyelj - ezeken a területeken számíthatsz tisztánlátásra. A 8. házról a következő bejegyzésben lesz szó.  
 
#Andrea 2012.11.11 13:10
Most, hogy elindult lesz munkahelyed!!!
 
#Dóra 2012.11.11 13:29
KÖZREZÁRT JEGYEK esetén a hatások alig vagy egyáltalán nem lesznek érzékelhetők.
 
#Mona 2012.11.11 13:50
KÖZREZÁRT JEGYEK esetén a hatások alig vagy egyáltalán nem lesznek érzékelhetők.
Hogy a IV. házban milyen védelem lehet? Számtalan... nem ismerem a helyzeted és a körülményeid, de például védelem lehet, hogy mondjuk fizetni tudod a lakásod részleteit, vagy nem fogsz veszekedni a szüleiddel, vagy ingatlan vásárlás esetén nem ér csalódás és stb.
 
#Judit 2012.11.11 13:58
A képleted ismerve, sikerülnie kell! Sikerülni is fog. Viszont... az árban lesz némi csalódás. Szerintem egy picivel kevesebbet kapsz majd érte, mint amennyiért szeretnéd eladni.
 
#Anita 2012.11.11 17:01
Egészségeddel, kenyérkereső munkáddal kapcsolatban fognak olyan hatások érni, amelyek által tisztábban fogod látni ezeket a területeket. Egy példa... történik valami, ami miatt másképp állsz majd hozzá az egészségedhez. Végeredményben ezzel csak jóbban jársz, hiszen az életed évekkel fogod meghosszabbítani...
 
#Erika 2012.11.11 17:12
Legkésőbb Június 7-ig sikerülnie kell! Azon sem lepődnék meg, ha már az elkövetkező hetekben munkát találnál.
 
#Ildikó 2012.11.11 17:37
Ha máskor nem is, most mindenképpen bízhatsz az álmaidban! Halak Aszcendensed miatt, Te magad vagy a Neptunusz, s amikor Ő direkt mozgásban van, akkor Te is szárnyalni fogsz felfelé!!!! Úgyhogy ne félj!
 
#Zita 2012.11.11 17:57
Ezek már finom dolgok... a Mars-Neptunusz fényszög elsősorban a kreativitásod, a művészi érzéked mutatja, jelzi - ilyen dolgokban biztosan számíthatsz kedvező hatásokra! Vagyis most tervezz, most alkoss! 
  
#Ákos 2012.11.11 19:40
Korábban volt erről szó, de feljegyeztem és egy teljes bejegyzés keretében visszatérünk rá!

#Timi 2012.11.11 20:48
Köszönöm a kedves szavaid! Amúgy az Aszcendensed miatt az antennáid valóban most működnek a legjobban - érdemes is hallgatnod rá!

#Krisztina 2012.11.11 21:48
A másik fele akkor a Halakban lehet... Mindenképpen kihat rá, és érdemes is vele foglalkoznod! A Skorpió Neptunusz miatt pedig olyan húrokat tudnál megpendíteni az alkotásaiddal, amelyeket mások nem... Úgyhogy elő az ecsetet!
 
#Orsi 2012.11.11 22:11
Ez nem rossz állás! Számos problémádra most fogsz megoldást találni!
 
#Mara 2012.11.12 00:06
Köszönöm Mara a segítséged, aranyos vagy!
 
luca házi 2012.11.12 00:24
Nehogy feladd! A Plútó előszeretettel szereti feszíteni a húrt - de ez olyan mint a csúzli! Minél hátrább (mélyebbre) húz, annál magasabbra lő majd fel. Gondolj erre! Gí teszteli le az alkalmasságod arra, amit majd hamarosan adni fog neked. Mert hogy adni is fog, arra mérget vehetsz!

Károly Gábor 2012.11.12 01:02
Nem! Ugyanis az Aszcendens a születési képlet legfontosabb tengelye, hiszen ahogy te is említetted Ő képvisel téged. Halak Aszcendens esetén a képletedben TE magad vagy a NEPTUNUSZ! Ha megkérdezel másokat, hogy milyen ember vagy Te, egy kicsit megfoghatatlannak gondolnak - vagyis TE ?gyárilag? megfoghatatlan vagy, hiszen Te vagy maga a NEPTUNUSZ. Ebben az esetben a védelmet felfoghatod úgy is, hogy beindul a szekered! Védelem az is, hogy akadályok tűnnek el a személyiséged elől - direkt mozgásban lévő Neptunusznál ez mindig így szokott lenni. Halak Aszcendensnél biztosan!
 
#Jandera 2012.11.12 08:39
Én pedig, hogy itt vagy és a kedves szavaid!
szilvia szerint:
2012.11.12 16:56
Kedves gábor nagyon igaz amit irtál és nagyon jó, ahogy irsz köszönjük. En halak nappal és rák asc-szel már érzem napok ota hogy könnyebb az élet és már kvázi sok midnent tisztán látok, nekem pont az előző fél évben volt az hogy mindenki megmutatta a saját igazi arcát voltak benne nagyon tanulságos és fájdalmas részek de sokat tanultam.

köszönöm az irásaid, egykérdés ha valaki alkotó vagy iro akkor melyik ház lényeges nála vagy melyik a nagy iroknak hiressé vált költöknek a csillagállása ? tudom gonosz kérdés de ilyet még senki nem kérdezett. igy is köszi mindent szép napot Szilvi
Éva szerint:
2012.11.12 17:53
Kedves Gábor!

Bak nappal, skorpió aszcendenssel röviddel a szaturnuszi jegyváltás után bizony becsapott a ménkő. Értem ezalatt, hogy életem egyetlen kiegyensúlyozott, örömet okozó szelete is bedaráltatott. Ez tény, ahogy az is, hogy igyekszem emelt fővel állni a sarat.Ésszerű okát a történteknek nem látom, ezért kérdem a csillagokat, miért történt meg ez? Még a neptunuszi varázslat sem segít, mivel nálam a vízöntő közrezárt jegy? Vagyis tehetek bármit, mégsem marad el a híres szaturnuszi lecke?
Köszönöm válaszod.
Éva
Csabi szerint:
2012.11.12 19:08
Kedves Gábor!

Nekem a vízöntő jegyben a X. házam kezdődik , melyhez a gazdagság , jólét , siker , hatalom jelzőket írtad.
Most ezekre számíthatok vagy épp ellenkezőleg , ezen a területen lesznek problémáim??
Köszönöm.

Csabi
Szilvi szerint:
2012.11.12 19:22
Kedves Gábor!

Nagyon köszönöm a válaszod! Szilvi
Buzsáki Gábor szerint:
2012.11.12 21:25
Kedves Csabi! NEM.
A Neptunusz inkább pozitív bolygó, így az esetleges tanításai is sokkal könnyebbek! Esetedben ez a hivatásodban jelez tisztán-látást. Gyakorlatilag olyan dolgokat, területeket fedezel fel a hivatásodban, amelyeken eddig csak átsiklottál. Viszont amit felfedezel az JÓ lesz. Erről szól a Neptunusz tanítása.
Marika szerint:
2012.11.12 23:12
Kedves Gábor!
Ma meglepetés ért, főként a Neptun hatása miatt. a 12 házam csúcsára ért. 0 21-en áll, vehetjük úgy, hogy a ház csúcsára került no és a Halak jegyében van. Régóta várok egy kórházi behívásra és ma du. 15 körül hívtak telefonon, hogy holnap mehetek. Különben a tranzit aszcendensem a VII. ház felett jár. Ugye ez nem véletlen szerinted sem? Ja és mellesleg a tranzit Uránusz is a 12 házban jár összevetve a radix és a tranzit hk-t a VII. ház felett jár az Uránusz is. Hiába mindig működik ez az asztrológia akár hogy is nézem.
Írásaid rendszeresen olvasom és sokat tanulok belőle, köszönöm. Üdvözlettel
Végh Marika
Mona szerint:
2012.11.13 08:28
Kedves Gábor!

Köszönöm a IV. házas védelemről írtakat és BINGÓ:-) Nagyon eltaláltad ismeretlenül is mik adják a legnagyobb nehézséget hosszú ideje nekem!! Hosszú ideje konfliktusok voltak a szüleimmel és a lakást is nagyon nehezen, hátralékokkal tudom fizetni.....
A Plútóm jelenleg 2. házas, bár a Bakban a 3. házam kezdődik, mégis a 2. házas témákat érzékelem jó ideje és rengeteget stresszeltem már emiatt. DE...ami számomra érdekes....kb 1-2 hete (nem tudom mi történt), viszont egyszerűen nem stresszelek már emiatt, pedig elég rosszul élünk anyagilag, semmivel nem lett jobb, csak egyszerűen ez az érzés tűnt el, elfogadtam a helyzetet, nem akarok többet és többet és nem a központi témám lett a pénz és anyagiak....Ennek örülök, nem tudom mi történt, de jó:-D Egy írásodban mondtad, hogy a Plútó rögtön akar valamit, a Szaturnusz viszont nem....nos sajnos némileg a szüleim támogatására szorulunk, és pár hónapja bejelentették, hogy nincs tovább...hát be is pánikoltam, mert tudtam, hogy az én fizumból még a teljes lakás dolgokat sem tudjuk kifizetni, nem hogy élni.....majd a támogatás folytatódik még tovább de már kisebb mértékben...talán ez is egy jele a 2 nagy bolygó működésének:-) Amúgy érdekes, hogy én is sokat foglalkozom asztrológiával és leginkább önmagamtól tanulom buzgón, volt egy magán tanárom és most ismét magán tanárt kutatok.....hozzád hasonlóan több 12-es házas bolygóm van:-D
Rita szerint:
2012.11.13 10:52
Kedves Gábor!

Ha Halak napjegyem van, akkor is érezhető lesz a Neptunusz kedvező hatása? A 2-s házam kezdődik a Halak jegyében, akkor az ehhez a házhoz tartozó területeke borítja ködbe,ha jól értelmezem. Válaszod előre is köszönöm!
Magdolna szerint:
2012.11.14 12:02
Kedves Gábor!
Néhány napja olvasgatok a közelgő 3 napos sötétségről, és tamáskodva ugyan, de mégis megérintett a téma. Szerinted elképzelhető egy ilyen esemény megvalósulása?
Teljesen ellentmond a józan észnek, ugyanakkor ott lebeg a kérdés, mi van, ha ez mégis igaz?!
Köszönöm a segítséged, és további szép napot kívánok!
Üdv.: Magdolna
Magdolna szerint:
2012.11.14 12:26
Kedves Gábor!
Néhány napja olvasgatok a közelgő 3 napos sötétségről, és tamáskodva ugyan, de mégis megérintett a téma. Szerinted elképzelhető egy ilyen esemény megvalósulása?
Teljesen ellentmond a józan észnek, ugyanakkor ott lebeg a kérdés, mi van, ha ez mégis igaz?!
Köszönöm a segítséged, és további szép napot kívánok!
Üdv.: Magdolna
Nikolett szerint:
2012.11.14 12:58
Kedves Gábor!
A 3napos sötétségről én is szeretném megkérdezni a véleményedet,lehetséges-e valamilyen formában ez!?Köszönöm szépen.
Alina szerint:
2012.11.14 13:11
Kedves Gábor!
A 3 napos témával kapcsolatos véleményed engem is érdekel. A hivatkozás Facebookon található
Katalin szerint:
2012.11.14 18:26
Kedves Gábor!

Köszönöm az SMS-es kérdésemre adott válaszodat!
Azt is megjegyezted, hogy szépen leírtam a Neptunuszi hatást ...
Nos, mire ezt a választ megírtad, máris egy újabb különös dolog történt, csak az a baj, hogy ez is átverős, mint az SMS-es dolog.
Az történt, hogy jelentkeztem egy álláshirdetésre, melyet követően felhívott egy nő. Elmondta, hogy nagyon szimpatikus a bemutatkozásom és szeretne egy személyes találkozót tartani velem. Elmondta továbbá (ezt is telefonban), hogy a munka díjazása 1.200 svájci frank lenne egyenes Svájcból, mert hogy ez egy svájci cég. Nem akarom ragozni, de több olyan dolgot említett, amit nem szoktak telefonon elmondani. Már ez is gyanút keltett bennem, de az is, hogy úgy beszélt, mintha még ő akart volna rábeszélni a munkára. Sorolta a jobbnál jobb dolgokat, amik a céget jellemzik.
Kis türelmi időt kértem és megegyeztünk, hogy majd e-mailben válaszolok, hogy - vidéki lévén - nekem mely napok felelnének meg a pesti útra.
Miután megírtam neki, hogy mikor tudnék felutazni, válaszul egy olyan e-mailt küldött, amiben - többek között - azt is leírta, hogy vigyek magammal 18.700 Ft-ot is, mert ehhez a munkához közjegyző fogja kikérni rólam az erkölcsi bizonyítványomat, amit még le is kell neki fordíttatni németre ...
Na, itt vált számomra nyilvánvalóvá, hogy csalóval állok szemben.
Ezek után természetesen nem megyek semmilyen állásinterjúra, de ... mivel egy hét alatt ez már a második olyan eset, ami az átverésről szól ... pedig hirtelen mindkét esetben nagyon megörültem a lehetőségnek ... szóval ezek olyan dolgok, amik egyáltalán nem esnek jól.
Tudom, hogy mindkettő Neptunuszi hatás, de nagyon rosszul esik, hogy először felcsillan a szemem a hirtelen jött remek alkalmon, majd rá kell jönnöm, hogy mindez csak hazugság/átverés/csapda!
Tényleg ezt jelenti a Neptunuszi hatás? Először elhiteti a jót, hogy örüljek a váratlanul jött szerencsémnek, majd rögtön csalódást okoz? Ez nem jó, hogy így ugratja az embert. :-(
Remélem viszont, hogy amint írtad is, tényleg lesz közöttük egy olyan is, ami IGAZ! Erre várok, mert a fenti két eset bár csodának/szerencsének tűnik, valójában a hirtelen öröm után csak csalódást okozott.
Elnézést kérek, hogy újra megírtam a történetem ... nem tudom mennyi hasonló lesz még és mikor jön az IGAZI.
Minden esetre azt érzem, hogy az állóvíz mintha kezdene felkavarodni körülöttem több életterületen is, és ez jó!
Mához egy hétre lesz pl. a válóperem az arab férjemmel ... tudom, ezt nem a Neptunusznak köszönhetem, de több év huzavona után most még ez is beindult.
Nos, mozgalmas időnek nézek elébe, ha ez így marad. :-)
Köszönöm, ha elolvasod ezt a hozzászólást!
Szeretettel üdvözöllek: Kati
luca házi szerint:
2012.11.14 20:21
Drága Gábor!
Hálásan köszönöm bátoritó szavaid.Adja az ég,hogy igy legyen,mert komolyan mondom.... bár roppant türelmes ember vagyok ,talán túl türelmes is ,de ezt a sok bajt ,megpróbáltatást nem nagyon birom már sokáig...talán a mérleg énem..és a bak kemény énem kitart....és elnézést rendeltem Töled 2 dolgot de még a sok gond miatt nem tudtam utalni külföldröl...türelmed kérem és köszönöm ...remélem,nem maradok re róla...Mégegyszer hálás köszönet és az ég áldjon meg minden jóval!Te vagy a fény!:-)
luca házi szerint:
2012.11.15 00:32
Kedves Katalin!!!
Lehet ,hogy ez a munkaközvetitő nem mondott igazat,DE egy biztos...a külföldi munkavállaláshoz szükséges,minden bizonyitvány németre leforditva hitelesitett fordito iroda által.Büntetlen elöéletet igazolo tanusitvány.(belügy-rendörség )Erkölcsinek hivják otthon.Ez a minimum.Az,hogy fizetni kell egy cégnek?Na ja sajnos mindenhol fizetni kell.Ettől még nem átverés a dolog a mélységeket nem tudom....de én Ausztriában vagyok vállalkozo ezeket alap kérték tőlem és utána is néznek!!!
Üdv,Sok sikert ,remélem talál munkát ,végre BIZIK ÖNMAGÁBAN!!!!Enélkül nyugodtan irogathat ,gondolkodhat ,nem fog változni semmi!Sehol nem tejfel az élet itt sincs kolbászbol.:-)Szivből kivánom,hogy álljon végre a saját lábára nem kell folymatosan visszajelzést várnia,hogy vajon jol csinálom e elég okos vagyok e stb!Ön egy okos Hölgy!Bárhol szuperül megfog állni a lábán!Ehhez sok sikert kivánok!Üdv.A legjobbakat!!!!!Luca
luca házi szerint:
2012.11.15 00:39
Drága Gábot.Leht ,elirtam valamit ....mim--hol áll...1968.12.23. éjjel 23.25 bp..-n születtem...anyum szerint....De mégegyszer hálás köszönet a válaszért!Kicsit megkönnyebbültem...olyan vagy mint az Apukám!:-)Ez nagyon pozitiv.ö rák. Rendkivüli ember..minden tekintetben,Mégegyszer nagyon köszönöm!!!4
luca házi szerint:
2012.11.15 15:39
Kedves Gábor!
Ha a neptunom a 2 es házba scorpioba van az mit jelent?A 8-9 as házam kezdödik az ikrekben és hát ezzel kapcsltaban igaz ugyan nem áll ott egy bolygom se de ugy látom inkább kellemetlenségeket hozott eddig lehet ennek számomra pozitiv végkimenetele?68.12.23.bp 23.25.születtem.és ha az 5 ös házam mint irtad az ékvezetek háza ott ül az elején a vénus akkor mit gondolsz lehet esetleg a közeljövöben baba?mert igaz nem vagyok már fitaéade nagyon vágyom egy kis gyönyörüségre:-)Elöre is köszönöm a választ.Szép napot és Isten áldása kisérje minden léptedet!
luca házi szerint:
2012.11.16 23:59
Drága Gábor!
A leendö Férjem 8 as házában van a hold a kosban a 2 házában a neptun a scorpioban.ez mit jelent?Ha van idöd légy kedves válaszolj elöre is köszönöm szépen.Nekem is 2 házas neptun scorpioban és a 8 ház mint irtam nem ikrek,hanem a bika deüres sajnos nincs már placidusom.Ezért irtam el.
Mária szerint:
2012.11.18 19:52
Kedves Gábor!

Mit jelent az MC? Bocsi a tudatlanságomért, még nagyon kezdö vagyok ebben a dologban, bár az oldalat,nagy figyelemmel kisérem! Az Aszcendensem skorpió,neptunusz a 12. házban áll, a halak jegyében a Vénusz, Nap és a Merkur áll. Mit jelen ez számomra?

Köszönöm!!!!!
Marika

Hozzászólás