A történelem már számtalanszor bebizonyította, hogy a leghatékonyabb dolgok nem feltétlenül bonyolultak. Az Asztropatika legújabb kiadványában lévő állatövi siker-technikák sem azok...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Először jársz itt?

Üdvözlő ajándékcsomag
Korábbi bejegyzések

 

Személyre szóló
és egyéb kiadványok:

Születési horoszkóp
Területi Asztrológia

Megvalósító csomag

Siker 12 lépésben

Időzítés

 

NAGY tudás, kicsi áron:
(otthoni tanulásra!)

Asztrológia tanfolyam
Asztronumerológia

Mesterfogások #1

Adottságok modul

Életterületek modul

Tranzitok modul

Szinasztria modul


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vitaminokban partnerünk:

 

Természetből. Neked!

A Kos sikerének titka - használd Te is!

2011-05-03 10:10 / Szerző: Buzsáki Gábor

A történelem már számtalanszor bebizonyította, hogy a leghatékonyabb dolgok nem feltétlenül bonyolultak. Az Asztropatika legújabb kiadványában lévő állatövi siker-technikák sem azok...

Sokáig úgy gondoltam, hogy a Kos sikerének kulcsa: a rá jellemző gyorsaságban keresendő. Ez félig-meddig így is van. Gond csak azzal volt, hogy a gyorsaságot NEM MINDENKI képes "átvenni", - arról nem is beszélve, hogy a gyorsaság önmagában nem garantálja a sikert.


Van azonban a Kosoknak egy érdekes tulajdonságuk, ami rávilágított a siker egyik legfontosabb technikájára...

Kos jellegű (Nap, Aszcendens, Hold a Kos jegyében áll) embereknél figyelhető meg az, hogy a céljaik fényképeit (autó, motor, ház, számítógép, telefon stb...) látványos helyekre kitűzik (felírják), néha még magukkal is hordják...

Egyszerűen azért, mert ösztönösen érzik, hogy a céljaikat látniuk kell ahhoz, hogy elérjék... Ezért van az, hogy a belátható célokban, azaz a rövidtávú feladatokban szinte verhetetlenek.

Vagyis a bennük rejlő és mások számára is könnyen átvehető sikerük titka: a rövidtávban rejlik!

Hogyan tudnád ezt használni?

Lehet bármilyen célod, törekedj mindig a rövidtávra - azaz a célod eléréséhez szükséges feladatokat oszd fel olyan részfeladatokra (szakaszokra), amelyek végét folyamatosan látod!

Kicsit olyan ez, mint amikor egy meredek hegy lábánál álldogálva, fel kellene jutnod a céljaid jelképező csúcsra. Ha a meredek hegyet összességében nézed és úgy próbálnád megmászni, könnyen lehet hogy menet közben elveszítenéd a kedved vagy a hited abban, hogy végig tudod csinálni. Ellenben ha elindulnál, s mindig csak a következő lépésedre koncentrálnál, akkor különösebb megerőltetés nélkül a csúcson találnád magad...


Egy érdekesség!

Tudtad, hogy az Én képletem eBook anyagát 3 évig írtam? Az 5 db Asztrológiai modulhoz 9 hónap is elég volt... Mindezt egy roppant egyszerű, de annál hatékonyabb gyakorlati technika segítségével sikerült elérni, melyet számos más gyakorlati módszer mellett a Siker 12 lépésben című eBookban is megtalálsz!

Hidd el, a távolt egy lépéssel is beéred. Vagyis a céljaid oszd fel elérhető és belátható részfeladatokra... 

 


VIP tag vagy? Szólj hozzá Te is!
Sarolta szerint:
2011.05.03 10:36
A párom kos és az irattárcájában ott van annak a háznak a fényképe amit mindenáron szeretne elérni!!!! Feladatokkal van tele az egész mágnestáblája. Most már értem miért. Örülök hogy az oldaladra találtam, nagyon tetszik a megközelités. Saci
szerint:
2011.05.03 11:09
Az én Kedvesem is tipikus Kos: mindig felírja, amit el szeretne érni! :))) Reméljük, hogy még olvashatunk ilyen érdekességeket Gábor! Szép napot!
Edit szerint:
2011.05.03 11:34
Jelentem, fotók nincsenek, de listák a teendőkről - rövid, közép-, hosszútáv -, igen. Ma is ki fogok a listáról egy megoldásra váró problémát pipálni. Indulok is...Edit
Zita szerint:
2011.05.03 11:38
Magam sem értettem, hogy miért van tele a táskám alaprajzzal és miért írom látható helyre az éves terveket.
Mivel én nőből vagyok azt gondoltam ezért. Sajnos hamar kimerül a kos attól, ha nagy feladatot indít, mert mindig indít és soha sem kezd, ezért a részfeladatokra már régóta ráéreztem.
Nekem például a legjobb társam szűz jegyű , aki amit elkezdek szépen gondosan megbízhatóan befejez. Pedig mennyire nem illünk össze az asztrológia szerint. és ezen nevetek.
Volt kosom is , de azt kell mondanom szó szerint kioltottuk egymást a nagy hévvel, de 20 év után is azt gondolom az volt a nagy szerelem.
Marika szerint:
2011.05.03 11:50
Én kos vagyok és csak egyszer az életemben használtam a kiragasztott képet, amikor gyermeket vártam. Ez negyven évvel ezelőtt volt, és én akkor még csak 18 éves voltam. Kitettem az munkahelyemen az írógéppel szemben egy újságból kivágott gyönyörű kisfiú baba képet és a megszületendő gyermekemet Öcsinek szólítottam. Mindenki megrökönyödött aki látta és hallotta ezt. És valóban megszületett a gyönyörű kisfiam. Tehát működik! Bár aztán már nem használtam ezt a technikát, de az elmémben, gondolataimban valóban mindig látom a megvalósítandó feladat eredményét. Biztosan jönnek még a kosok bizony-bizony így van hozzászólásai.
Lilla Imola szerint:
2011.05.03 15:18
Lehet, hogy én vagyok az a kivétel, aki a szabályt erősíti: Kos Holddal rendelkezem, de utálok tervezni, nem rakok ki képeket - annak ellenére sem, hogy mindenféle tanfolyamokon ezt javasolják. Egyedül az jellemző, hogy többféle dologba is gyorsan belekezdek, mielőtt még bármelyiket is befejeztem volna - pl. rendrakás a lakásban: viszek valamit a szemétbe, közben meglátok valami más rendetlenséget, azt is elkezdem rendbe rakni stb., a végén csak az nem készül el, amibe először fogtam bele. Mindennek sok hátrányát is érzem, ennek ellenére meg kell erőszakolnom magamat, hogy másként álljak a dolgokhoz. Lehet, hogy nagyon rosszul érzi magát az a szegény Hold a Kosban, bár kap szextilt a Vénusztól, trigont a Plútótól, de oppozíciót is a Neptuntól, s ezért nem hozza, ami tőle elvárható lenne? (Igaz, az ura, a Mars a Bikában exiliumban van...)
Buzsáki Gábor szerint:
2011.05.03 16:55

A fő hangsúly NEM azon van, hogy a Kosok hogyan viselkednek, hanem azon, hogy van egy tulajdonság - amit a Kosok többségénél figyeltem meg, s amelyből valamire következtettem. Történetesen a fent leírt technikára - vagyis arra, hogy a célod eléréséhez szükséges feladataid: oszd szakaszokra!

A technika felvezetése a Koson keresztül, talán hiba volt - mert a lényeg nem az, hogy Ők képeket hordozgatnak, vagy irkálgatnak, hanem a rövidtáv. És pontosan ez volt megfigyelhető a sikeres Kos szülötteknél, hogy a hosszútávú céljaikat képesek voltak szakaszokra bontani... (Ha ismered az Asztrológiát tudod, ez nekik megy a legnehezebben...)

szerint:
2011.05.03 17:10
Anyukam kos es kislany korom ota figyelem,hogy mennyit jegyzetel,pedig mar 15 eve haztartasbeli! A bevasarlolistatol kezdve minden gondolatat papirra veti.Nem naplot ir,de kis papir darabokon archivalva van az osszes osszetuzes a szomszedokkal,a csaladon beluli fontos esemenyek,ki mit mondott,mikor,stb...
Dobbenetes,nem hittem volna,hogy ezt hozza ki a napjegy! Raadasul mindehhez parosul valami eszmeletlen memoria,mindenre emlekszik szinte napra pontosan,akar evtizedekkel elotti dolgokra is.Mindig ledobbenek,amikor husz evvel ezelotti dolgokra hivatkozik,hogy emlekeztek,ezt meg ezt mondta... mi meg csak nezunk nagyokat,dehogy emlekszunk.A jo memoria is kos tulajdonsag?

Koszi Gabor az ujabb szuper bejegyzest!
Mónika szerint:
2011.05.03 17:21
Totál érthető amit írtál, nagyon is jó. Nem kell magyarázkodnod, mert teljesen világos. Gondolom a bikákból, az ikrekből és a többiekből is kikövetkeztettél valamit. Jó lenne ha írnál ezekről, a legjobban a gyakorlati módszernek örülnék. Köszi, Moncsi
Brigitta szerint:
2011.05.03 17:23
Nekem is van kos családtagom és tényleg igaz rájuk a fentiekben leírtak ,de mint ahogyan azt Te is említed Gábor ,ezek a tulajdonságok eltanulhatók, elsajátíthatók. Csak tudni kell, hogy melyek azok a technikák melyeket alkalmazva sikeresek lehetünk. A könyved erre adja meg a választ , bízva a tőled megszokott stílusban. Mert én személy szerint ezért szeretem olvasni az írásaidat.
Kati szerint:
2011.05.03 19:53
Legszegényebbek voltunk az erkélyen állva képzeltem el a két autót egymás mellett a gyerekét és az enyémet,jogsim se volt az iroda falán piros autó,leírhatatlan élmény volt mikor előttem a fiam utána én az autóval megyünk tankolni.Sírni tudtam volna a meghatottságtól.A tükrön kiírva piros rúzzsal az újj szoba bútor és addig mentem még így nem lett.A magot el kell vetni és folyamatosan locsolni és jöhet az aratás.Neveljük magunkat.

Hozzászólás